Sådan foretages fejlfinding af en GE profil køleskab Ice Maker

May 10

Almindelige problemer med GE profil køleskab is beslutningstagere kan medtage bad-smagning is; isen ikke at få lavet; og våde, fadt eller hule is. Ismaskinen er forsynet med vand fra en vand linje plumbed til køkken vand system. Processen med at skabe is er aktiveret af ice maker machine frysning vand i terninger og derefter lagring i terninger i en bin. En dispenser distribuerer derefter isen. Problemer kan opstå langs denne rute.

Instruktioner

•Kontrollér, at feeder arm i ismaskinen er i positionen on. Det bør være markeret.

•Look til vandlinjen. Det bør være en messing eller klar slange, og adskiller sig fra strømforsyningen, som er tyndere. Røret skal oprette forbindelse til en vandforsyning på væggen. Forbindelsen kan kigge lidt ligesom med ventiler til din vaskeri område---kan der være en forsænket panel med en tænd/sluk tryk. Sørg for linjen vand er tilsluttet og at tap eller ventil er i overensstemmelse med røret. Dette vil levere vand til ismaskinen.

•Tillad 24 timer i køleskabet man laver is. GE side om side i fryseren icemakers bør gøre omkring 130 kuber en dag eller 4.5 pounds.

•Throw ud af de eksisterende ice hvis det smager grimt, muggen eller forslidt. Isen kan blive forurenet af lugt og smag fra forkert gemte mad i køleskab og fryser. Bagepulver placeres i køleskab og fryser kabinetter kan hjælpe.

•Hold fryser døråbninger til et minimum, hvis isen er våde. Et alternativ ville være at sænke temperaturen, fryser. Små eller hule stykker af is kan være forårsaget af dårlig vandtryk. Check for kinks i vandlinjen. Ændre filteret vand, hvis der er én.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com