Sådan foretages fejlfinding af en GE profil Model DPSR473EW0WW, der kører og stopper

July 19

GE profil Prodigy DPSR473EW0WW tørretumbler har en sensor varme management system til at overvåge varmen og tid, samt fire forskellige varme markeringer og 10 forskellige cyklusser. Men hvis tørretumbleren stopper og starter uventet, der er sandsynligvis et problem brygning med enheden. Dette kan løses gennem nogle fejlfinding af ejeren og kan potentielt være noget, der kan fastsættes uden kræver GE service opmærksomhed.

Instruktioner

• Kontroller at der er elementer i tørretumbleren. Tørretumbleren er udstyret med en sensor, der er designet til at slukke tørretumbleren efter start hvis der ikke er nok stykker inde tørretumbler til en fuld belastning. Kontroller tørretumbleren er niveau og endda på gulvet, som om tørretumbleren vippes og de ikke er i nærheden af sensorer, tørretumbleren vil stoppe.

•Kontrollér strømkablet på GE profil tørretumbler. Hvis el-ledningen kom ud af stikkontakten, selv delvist, strømforsyningen vil være utilstrækkelige og kan forårsage tørretumbler køre og stoppe.

•Undersøg hus sikringen eller afbrydere og reset eller Udskift efter behov, at bemærke, at GE tørretumbler kræver brug af to afbrydere eller sikringer og hvis kun én har blæst eller skal nulstilles, tørretumbleren vil begynde at funktionsfejl.

•Anvend en volt meter tjekke strømforsyning på outlet, som har brug for 220 volt og bør anvendes separat uden nogen andre apparater i den samme stikkontakt. Kontakt en elektriker, hvis strømforsyningen er utilstrækkelig eller flytte tørretumbleren til en anden placering.

•Tag tørretumbleren og vent et minut før sætte det tilbage i at nulstille motor. Fjerne alle elementer fra forsiden af tørretumbleren, der kan årsag til at motoren overophedes.

•Ændr den valgte tør cyklus, som en tidsindstillet tør cyklus vil stoppe i slutningen af den valgte timer, uanset om varerne er tør eller ej.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com