Sådan foretages fejlfinding af en GE Spacemaker mikrobølgeovn

June 2

Sådan foretages fejlfinding af en GE Spacemaker mikrobølgeovn

Mange problemer med GE Spacemaker mikrobølgeovne kan være foretaget fejlfinding. Problemer er ofte relateret til ovnen ikke opererer og fejlmeddelelser, som omfatter bip. Mange ting, der synes unormale med GE Spacemaker mikrobølgeovne er faktisk helt normalt. For eksempel, er fugt optræder på ovndøren og vægge og optræder mellem ovn døren paneler normal, som er damp undslipper. Regelmæssig vedligeholdelse, såsom udskiftning af filteret trækul hjælper.

Instruktioner

•Udskift filteret trækul, hvis din model ikke er udluftes til udendørs og du mærke overdreven røg og lugt når GE Spacemaker mikrobølgeovn er udluftning. Afbryd strømmen, og fjern den gamle filter bag gitter. Skub gitteret til venstre efter at fjerne skruerne. Skub den gamle filter mod fronten, og trække det. Skub det nye filter i. Det bør hvile på to side støtte faner og foran den bageste tab. erstatte gitter.

•Luk dør hvis ovnen ikke vil starte. Også kontrollere, om stikket er fuldt indsat i stikkontakten i væggen.

•Indtast et gyldigt tidspunkt på dagen hvis du hører en usædvanlig lav-tone bip. Det er muligt du har prøvet at starte påmindelse uden et gyldigt tidspunkt på dagen. Andre muligheder omfatter forsøger at starte Auto Nite lys uden en gyldig på og slukning.

•Wait for damp til at være fornemmede og tid til at tælle ned på skærmen, før du åbner døren, hvis du får en "Sensor"-fejlmeddelelse på displayet. Du kan bruge "Tid Cook" til varme for mere tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com