Sådan foretages fejlfinding af en GE telefon

August 31

Når du installerer telefonen GE, undgå kilder til støj og varme, såsom mikrobølgeovn ovne og varmeapparater. Derudover undgå områder af lav temperatur, overdreven støv og fugt. Af sikkerhedsgrunde ikke Installer din telefon i tordenvejr. Når du har installeret din telefon, kan du stadig har problemer med. Følg disse trin for at foretage fejlfinding af eventuelle problemer, du stadig have med telefonen GE.

Instruktioner

•Hvis der er ingen klartone, linje telefonledningen er tilsluttet basisenheden og stikket i væggen. Se at hook switch er fuldt udbygget, når håndsættet er slukket vugge. Kalde dit telefonselskab for at sikre du har touch-tone service. GE telefoner vil ikke fungere uden. Prøv at frakoble telefonen og derefter sætte det tilbage i efter 30 sekunder. Find en anden telefon og Tilslut den til det samme modulære stik. Hvis den nye telefon også ikke virker, problemet er sandsynligvis ikke inden for din GE telefon. Det er mere tilbøjelige til at være et problem med din ledninger eller telefon service.

•Sørg for at se, at din ringetone kontakten er indstillet til "Lo" eller "Hej", hvis din telefon ikke ringer. Hvis du har andre telefoner, udvidelse på din linje, tag nogle af dem. Sørg for du har en klartone og at din telefonservice er i orden.

•Kontroller, at telefonledningen er tilsluttet i sikkert Hvis personen i anden enden af telefonlinjen ikke kan høre dig. Sørg for, at udvidelsen telefoner er på krogen, når du taler. Volumen vil falde, når en anden telefon i huset er ud af kniben.

•Sørg for at sikre, du har indtastet numrene korrekt, hvis din hukommelse opkald ikke virker. Til at angive kundenumre, tryk på "Højtaler" eller afhente håndsættet. Tryk på knappen "Store". Ringe nummer for at blive gemt og tryk på "Store" knappen igen. Tryk på nummeret hvor du vil foretage en opringning antal skal opbevares. Tryk på knappen "Taler" eller læg telefonrøret. Hvis dine tal stadig ikke virker, Kontroller telefonen er installeret korrekt. Hvis du ikke kan høre en klartone, Kontroller installationen trin i din user's manual (se link i referencer).

•Kontrollér modtageren eller højttaler volumen opsætning hvis lydstyrken er for lav. Der er en volumenkontrol på begge enheder. Du kan også trykke på knappen "Audio Boost" at hæve lydstyrken midlertidigt af håndsættet modtager under et opkald. Hvis du vil vende tilbage til et normalt niveau, skal du trykke på knappen igen. Hænge op telefonen vil også returnere lydstyrken til normal.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke producentens anbefalinger før justere din GE telefon.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com