Sådan foretages fejlfinding af en GE vaskemaskine

May 14

At have en skive, der ikke fungerer korrekt kan være frustrerende. Ud over at være frustreret over ikke at kunne vaske tøj, er det lige så frustrerende ikke at vide, hvad der forårsager problemet. GE skiver er blandt nogle af de mest pålidelige, er der nogle modeller, der er mere tilbøjelige til at problemer end andre. Fordi der er flere ting, der kan gå galt med en GE skive, er der ligeledes mange ting, at en person skal gøre for at diagnosticere problemet.

Instruktioner

•Sørg for, at vaskemaskinen er sat helt i, hvis det er ikke i orden og ikke gøre nogen støj. Teste computerlågets skydeknap ved at trykke på det for at sikre, at det ordentligt lukker når låget lukkes på toppen af det. GE skive ejere, der har DBXR463EB0WW modellen har oplevet problemer med dette. Kontroller, at varmt og koldt vand ventiler er både slået.

•Sørg for at sikre, at ventilerne fører fra væggen til vaskemaskinen er tændt, hvis vaskemaskinen gør nogle støj, men stadig ikke virker. Nogle skive forbindelser omfatter to ventiler, mens nogle nyere boliger har én ental switch, der åbner ventilen til både varmt og koldt. Uanset antallet af ventiler skal de slås helt for at fungere ordentligt.

•Undersøg filter på vand indsugningsventilen ved at skrue slangerne og placere dem i en spand. Tænd for vandet. Hvis vandet løber ind i spande, inspicere filter sørge for der er ingen rester, blokering af vandstrømmen. Dette er især sandt for GE vaskemaskine model WSSH300GWW.

•Kontrollér slanger for at sikre de er hooked til de rigtige ventiler, hvis det synes som om vaskemaskinen ikke vasker tøj på den korrekte temperatur. Disse ventiler er ofte mærket "hot" eller "kolde," som er forbindelser på vaskemaskinen. Hvis slangerne ikke er på de rigtige ventiler, slukke ventilen og skifte dem.

•Look hvordan vaskemaskinen er dræning af inspicerende drain slangen, hvis du oplever, at vand er utæt på jorden. Drain slangen er slangen, der går ind i hullet i væggen og giver mulighed for vand at løbe ud. Tjek denne slange til revner eller huller, der kan tillade vand at sive ud.

•Udtøm nogle vand til at kontrollere for blokeringer i dræning slange, hvis der er en dårlig lugt kommer fra vaskemaskinen. Model WJSR2070B GE skive ejere har rapporterede problemer med dette. Der er også en chance der kunne være en artikel i tøj på den ydre badekar. Fjern låget fra vaskemaskinen til at inspicere de ydre badekar.

Tips & advarsler

  • Tag altid stikket ud skive fra væggen før du gør noget mere end en grundlæggende look-over af vaskemaskinen. Kombinationen af du, vand og elektricitet kan være dødbringende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com