Sådan foretages fejlfinding af en GE ZBD6880KSS opvaskemaskine

October 10

GE ZBD6880KSS opvaskemaskinen er en del af linjen Monogram i fuldt integrerede opvaskemaskiner. Det har både en rustfrit stål indvendigt og udvendigt, CleanSensor teknologi, nylon stativer og flere cyklus muligheder, herunder "Normale", "Anti-bakterier" og "Kina/krystal." Denne økonomiske opvaskemaskine kommer med et år hele apparatet arbejdskraft og dele garantier, såvel som en fem-årig dele garanti på stativer og elektroniske bord. Badekar/låge liner har en levetid dele og labor garanti. Før du ringer GE for garantiservice eller ved at kontakte en appliance tekniker, forsøge at løse problemet selv.

Instruktioner

•Kontrollér afbryderknappen, eller sikringsboksen som din opvaskemaskine er tilsluttet, hvis den ikke kører på alle. Nulstille alle kredsløb, der har udløst, og erstatte nogen blæst sikringer. Selv hvis kredsløbet ikke har udløst, nulstille opvaskemaskinen ved at deaktivere parameteren for 30 sekunder før du tænder det tilbage. Unlatch og åbne opvaskemaskine døren og derefter lukke, relatch og nulstille cyklussen.

•Flyt retter til nye placeringer til at holde dem fra at blokere vaskemiddel dispenseren hvis vaskemiddel forbliver i cup efter cyklussen er komplet.

•Rengør din opvaskemaskine luftmellemrummet hvis overdreven vand forbliver i karret efter cyklussen er afsluttet, eller hvis dine retter ikke er helt ren. Tag chrome af luftspalte, som ligger ved siden af din køkkenvask vandhane, så unsnap eller skru plastlåg under dækslet til chrome. Rense luften hul med en tandstikker og derefter erstatte både plast og krom covers.

•Kontrollér den temperatur, du har dit hjems vandvarmer angive og ændre den efter behov. Vand, der er for cool vil forårsage stadig-dirty retter eller filme--retter, der ikke er tørt efter tørring cyklus er komplet og mangler sanitization under "Anti-bakterier" cyklus. For varmt vand vil forårsage en overskyet effekt på briller. GE anbefaler indstilling temperatur mellem 120 og 150 grader Fahrenheit.

•Tryk på touchpads på opvaskemaskinens Kontrolpanel inden for 30 sekunder efter at trykke på den tidligere pad under processen med fastsættelse af cyklus. Processen er tid-følsomme, og hvis du tager for lang tid lysene på panelet vil gå ud og du bliver nødt til unlatch og relatch døren for at starte forfra.

•Lessen mængden af vaskemiddel brug, hvis retterne blive ætset, som vises som uklarhed. Ætsning skyldes overdreven detergenter sammenholdt med blødt vand, og det er permanent.

•Tilføj skyl støtte til skyl støtte dispenser, hvis dine retter bliver plettet eller filmy på grund af hårdt vand. Hvis din opvaskemaskine interiør bliver hvide på grund af mineralforekomster forårsaget af hårdt vand, placere citronsyre i det vaskemiddel dispenser og køre en cyklus for at fjerne indskuddene.

•Luk opvaskemaskine døren og genåbne det hvis det har været åbne så længe at det indvendige lys går ud. Hvis dette ikke virker, skal du erstatte pære, der kræver et opkald til GE kundeservice.

•Luk opvaskemaskinen dør og relatch det hvis opvaskemaskinen gør en bip Støj hvert 30 sekund. Dette indikerer, at døren blev åbnet i løbet af en cyklus.

Tips & advarsler

  • De fleste lyde du vil høre kommer fra din GE Monogram opvaskemaskine - såsom en fan løb, vand dræne og lyden af vaskemiddel dispenseren åbning--er normale og kræver ingen fejlfinding.
  • Hvis din opvaskemaskine ikke tømme ordentligt og din køkkenvask har også dræning spørgsmål, kontakt en autoriseret blikkenslager, så problemet ikke ligger i opvaskemaskinen, sig selv, men i din afløbsrør.
  • Køb og brug automatisk opvaskemaskine vaskemiddel kun. Ved hjælp af en ikke-anbefalet opvaskemiddel eller sæbe vil forårsage lavtskummende, og ved hjælp af gamle vaskemiddel vil potentielt forårsage pletter eller filme på briller.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com