Sådan foretages fejlfinding af en godt vand pumpe, der ikke vil stoppe

December 18

Et godt vand pumpe, der ikke lukkes ud snart pauser helt, som pumper ikke er lavet til at blive på hele tiden. Pumpen manglende evne til at slukke er forårsaget af en række potentielle problemer; en pressostat på en forkert indstilling, et rørsystem pause eller svigtende pressostat. Det kunne også være resultatet af en simpel problem, såsom en fast kontraventil eller et armatur, der ikke lukkes helt, som begge er nem at lave. Et worst case-scenariet er når pumpen ikke fuldstændig, som opfordrer til fjernelse eller udskiftning.

Instruktioner

•Vær opmærksom badeværelser til at sikre, at alle toilet pumper ikke kører konstant, forårsager øget efterspørgsel på godt vand pumpe. Kontrollere vandhaner for igangværende utætheder. Løse et af disse problemer--hvis opdaget - og tjekke hvis godt vand pumpe slukker efter reparationer.

•Shut off den ventil, der giver vand til hus og distribution linjer at se hvis pumpen cykler ud normalt efter påfyldning tryktanken. Hvis den gør, er der en utæthed et sted i systemet. Dette kræver opspore lækagen og reparere den. Erstatte ødelagte dele af rør eller defekt inventar og udstyr som nødvendigt.

•Look for en fast eller fast kontraventil. Kontraventiler holde vand, der flyder i én retning, men snavs eller snavs i den godt vand kan forårsage kontraventil til at holde åbent. Check forhindre ventiler vand i at løbe tilbage ned i brønden og på centrale steder langs distributionssystemet. Nogle gange bare trykke på check ventilen let med en hammer frigør det op. Hvis du finder en stak kontraventil og trykke ikke virker, bruge en skruenøgle til at fjerne og rense det, eller erstatte det som nødvendigt.

•Kontrollér pressostat. Slukke kredsløb eller magt til at skifte og fjerne dækslet switch, til at skrue møtrikken hvor dækslet sidder fast. Inspicere de kontakter ved hjælp af en blyant med viskelæder, holde blyant enden og nysgerrige fra hinanden kontakter med viskelæder ende. Afgøre, om kontakt flader er udstenede eller korroderede. Pressostat sender et signal til pumpen til at lukke ned. Når det ikke fungerer, sender det ingen sådanne signal. Udskift defekte pressostater.

•Ascertain hvis problemet er pumpen. Pumper normalt sidst i 20 til 30 år, før udskiftning er nødvendig. Løbehjulet klinge fiasko, spinning finnerne, der trækker i vandet, gør pumpen køre kontinuerligt i lidt at ingen vand. Dette gælder især for pumper, der sidder i sandet brøndene, hvor knivene har ringe eller slet ingen smøring til at cirkulere. Et andet problem kunne medføre et fald i godt vand niveau. Hvis vandet falder til under den dybde, hvor pumpen sidder, kunne det køre kontinuerligt uden levere vand. Hvis systemet giver vand men ikke slukke, ser til de trin tidligere nævnte som problemet.

Tips & advarsler

  • Fjerne alle de simple løsninger før flytning til mere komplekse. Medmindre pumpen er gamle og pumpes en masse sandet vand, må ikke antage, at pumpen er dårlig. Det er ofte noget, der er let fast.
  • Vær forsigtig, når du arbejder i nærheden af el og vand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com