Sådan foretages fejlfinding af en Goldstar klimaanlægget

August 25

Sådan foretages fejlfinding af en Goldstar klimaanlægget

GoldStar er et firma, der begyndte i 1958 og er en producent af små husholdningsapparater såsom mikrobølgeovn, affugtere og klimaanlæg. Et værelse klimaanlægget opvarme ikke dit hjem helt så grundigt som central air, men er en omkostningseffektiv måde at køle ned i varmere vejr. Du kan angive et værelse klimaanlægget i vinduet af dine vigtigste boligareal eller i et soveværelsesvindue for komfortable sovende. Hvis du løber ind i mindre ydelsesproblemer med dit Goldstar air condition, kan du normalt fejlfinde dem derhjemme uden at miste meget køling tid.

Instruktioner

•Kontroller din sikrings boks eller kredsløb panel til at se, om en sikring er sprunget eller circuit breaker trippede hvis klimaanlægget ikke vil starte. Sikre, at stikket er sikkert i en levende outlet.

•Flyt dine gardiner, møbler eller blinds fra forsiden af klimaanlægget at tillade gratis luftstrømmen, hvis rummet er ikke så cool som du ønsker. Prøv også at dreje knop til en højere indstilling for mere køling magt.

•Rengør off filter for større luftmængde Hvis luften kommer ud ikke er så cool. Løft filteret op og ud af forreste del af gitter og derefter køre det under lunkent vand. Ryst det grundigt når du er færdig og erstatte.

•Skift mode-kontrollen til "høj fan" eller "høj cool" mens termostaten er på 1 eller 2 Hvis klimaanlægget er frysning op under brug.

Tips & advarsler

  • Hvis du har haft en strømsvigt, slå mode-kontrollen til "off" og vent tre minutter du slår air conditionere efter magt er kommet tilbage. Dette forhindrer snubler kompressor overbelastning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com