Sådan foretages fejlfinding af en Goodman propan ovnen

September 9

Sådan foretages fejlfinding af en Goodman propan ovnen

Goodman Manufacturing Company begyndte drift i 1954 som en air condition entreprenør i området Houston, Texas. Gennem årtier har udvidet denne lokale virksomhed til at blive en af de førende producenter af VVS-komponenter. Goodman propan ovne er designet til sidste; Hvis jeres funktionssvigt, kan du løse problemet ved at følge flere trin.

Instruktioner

•Review display på Goodman ovnen. Kontrolpanelet er designet til at lokalisere problemer inden for ovnen gennem en serie af blinkende LED-lys. For eksempel, indikere tre på hinanden følgende blålys en fejl med pres switch kredsløb, mens lys blinker seks gange mener der er et problem med magt volt polaritet. Hvis betjeningspanelet blinker lysmønstre, anmeld ejerens manual for at bestemme deres betydning.

•Drej slukke strømmen til ovnen. Find effektafbryderen tildeles det og vende breaker til positionen "Off". Vent i 30 sekunder før flipping det tilbage til "On" position. Hvis ovnen begynder at fungere normalt, det bare brug for at blive nulstillet. Hvis det stadig fejl, er problemet med en af dens mekaniske dele.

•Tag magt ved at vende effektafbryderen til "Off" position og fjern luftfilter, hvis ovnen er at lave en høj raslende lyd eller ikke fungerer normalt. Tjek siden af filteret for at afgøre, om det er engangs. I så fald erstatte den. Hvis filteret læser "Permanent", vaske det med en blanding af flydende opvask sæbe og varmt vand. Forsigtigt krat filteret med en blød børste, skyl det og lade det luft tørre. Derefter sætte den tilbage på plads og tænde for strømmen.

•Locate tanken ringe på propan tank. Placeringen af denne skive kan variere, men det er typisk i nærheden af inlet-slangen. Hvis tank dial læser mindre end 15 procent, kan propan være udtømt. Kontakt virksomhedens propan for at planlægge en opfyldning.

•Drej off Goodman ovnen og ren luft huller på siden med en fugtig klud. Tilstoppede luft huller eller overskydende snavs ophobning kan forårsage ovnen til at overophede. Find den cirkulerende motor nær luft huller, og fjerne alle støv og snavs omkring motoren og luftfilter.

Tips & advarsler

  • Hold området omkring ovnen ren at holde snavs og støv fra akkumulere inden for it.
  • Afbryd ikke propan slangen fra filter, medmindre du har erfaring hermed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com