Sådan foretages fejlfinding af en Hamilton Beach BrewStation

December 8

En Hamilton Beach BrewStation er en kaffemaskine, der brygger kaffe og doserer kaffen direkte i rejse krus eller en kaffekop. Enheden bruger ikke en traditionel glas karaffel---i stedet, det holder kaffen i en opvarmning tank og gør det muligt for brugere at give afkald på kaffe én portion ad gangen. Kan købes online eller i udvalgte afdeling eller hjem butikker og BrewStation skal fungere godt med normal pleje og vedligeholdelse. Ikke desto mindre, hvis der opstår problemer, nogle fejlfinding kan være effektiv i at hjælpe dig med at løse problemet.

Instruktioner

•Kontrollér, at BrewStation er sat helt ind i en fungerende stikkontakt hvis enheden ikke fungerer. Tryk på "On", når reservoiret er blevet fyldt med vand, og der er kaffe i filter kurv.

•Drej ud af BrewStation og hæld 2 kopper eddike i vandtanken hvis kaffemaskinen er utæt, "Ren" vises på displayet eller brygget kaffen smager ikke godt. Tryk på "On" og vent 20 sekunder. Tryk på "Off" og vente yderligere 30 minutter. Tryk på "On" igen og lad kaffemaskinen brygger eddike gennem systemet. Tømme og skyl ud af vandbeholderen med rent vand og give afkald på indtil der ikke er nogen langvarig duft af eddike.

•Indstil kaffemaskine til "Automatisk drypvanding maler" Hvis kaffen smager ikke godt eller der er kaffe grunde i brygget kaffe. Justere kaffe-til-vand-forholdet, og bruge flaske eller filtreret vand til forbedret smag.

Kil mængden af malet kaffe bruges, hvis kaffen overfyldte. Sørg for kun én papirfilter er placeret i filter kurv. Juster indstillingen grind "Automatisk drypvanding slibe" at sikre, at kaffen er jorden korrekt.

•Pour vand i reservoiret hvis enheden bip konstant eller "Hæld vand" vises på displayet.

•Drej kaffemaskinen tilbage på eller brygge en ny cyklus af kaffe, hvis kaffen er koldt når udleveres. Justere den tid enheden automatisk holder kaffen varm ved at trykke på knappen "Holde varm timer" til en, to, tre eller fire timer.

Tips & advarsler

  • Ren din BrewStation kaffemaskine hver 30 dage for at sikre korrekt drift.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com