Sådan foretages fejlfinding af en håndværker blæser

August 3

Sådan foretages fejlfinding af en håndværker blæser

Håndværker blæsere er designet til at gøre kort proces med at fjerne blade, pinde og andre værftet snavs fra en græsplæne. Tilgængelige i begge håndholdte og rygsæk modeller. Boligejere bruge håndværker blæsere til at vedligeholde alle størrelser af egenskaber. Med jævne mellemrum kan der være problemer med en håndværker blæser, som forhindrer normal drift. Fejlfinding blæseren vil hjælpe med at identificere og rette drift problemer og redde potentielt dyre reparationsudgifter.

Instruktioner

•Fjern fælles landbrugspolitik på brændstoftank og hæld enhver resterende gamle brændstof i en beholder.

•Mix nyt brændstof i en 1-gallon brændstof beholder. Hæld 1/2 gallon af blyfri benzin i beholderen. Tilføje 3,2 ounce af 40: 1 ratio 2-cyklus motorolie til gas i beholderen. Ryst beholderen for at blande brændstof og gas. Tilføje en anden 1/2 gallon af blyfri benzin til gas og olie blandingen i beholderen. Fyld brændstof tank af håndværker blæser med 2-cyklus olie og gasblandingen.

•Start blæser efter normal start procedurer. Flytte shut off switch, placeret på håndtaget eller kroppen af blæseren baseret på modellen, at positionen "on". Sæt chokeren til "fuld" og skubbe primer pære 10 gange.

•Træk start ledning indtil motoren forsøger at starte eller op til fem gange. Sæt chokeren til den midterste position eller "halv choker" holdning. Træk ledningen to eller tre flere gange indtil blæseren starter. Sæt chokeren "Kør" og tillade blæser til at varme op i 30 til 60 sekunder før accelererer med gashåndtaget udløser.

•Adgang luftfilter ved at åbne dækslet af luftfilter. Drej fastholde skruen til venstre for at løsne og Åbn dækslet. Fjern luftfilter fra huset og vaske under rindende vand med opvask detergent. Skyl filteret grundigt under rindende vand, klem overskydende vand og lad det tørre, før at sætte det tilbage i luften filter boliger.

•Træk tændrør ledning fra spidsen af tændrøret. Placer en tændrøret skruenøgle over stikket, drej til venstre for at løsne og fjerne tændrøret fra blæseren. Installere en ny mester RDJ8J tændrør i blæseren og stramme sikkert med tændrøret skruenøgle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com