Sådan foretages fejlfinding af en Homelite elektrisk streng Trimmer

December 27

Sådan foretages fejlfinding af en Homelite elektrisk streng Trimmer

Homelite begyndte som den hjem elektrisk belysning selskab i 1921 og sit første produkt som en lille og letvægts benzin drevet generator. Med navneændring til Homelite det slukkede håndholdt udstyr til udendørsbrug herunder streng trimmere, blæsere, kædesave, hækkeklippere, tryk skiver og vand pumper. Homelite producerer en række streng trimmere til håndtering af ukrudt og vildfarne græsser rundt i hjemmet. Elektrisk streng trimmere, for eksempel, brug tunge ledninger forbundet til udendørs afsætningsmuligheder for magt. Fejlfinding af sådan en streng trimmer kan identificere og afhjælpe drift problemer, der udvikler sig med jævne mellemrum.

Instruktioner

•Undersøg trimmerhoved for ophobninger af ukrudt og græs. Fjerne ukrudt eller græs svøbt omkring den trimmerhoved, der kunne forstyrre normale drift.

•Sæt den power cord udvidelse fra trimmeren i slutningen af en forlængerledning. Tilslut anden enden af den forlængelse ledning til en udendørs stikkontakt med magt. Tryk på udløseren gashåndtaget af trimmer til at afgøre, om du har løst operationelle spørgsmål.

•Tag forlængerledning fra Homelite trimmer netledning til sikkerhed.

•Tryk på fanerne på siderne af spolen cap på bunden af den trimmerhoved. Træk spolen cap og spool fra den trimmerhoved.

•Undersøg linjen for skader eller vridning. Erstatte linjen, hvis det er nødvendigt, med 10 fødder af.065-tommers diameter trimmer linje. Trækker den gamle line fra rullen og sæt den ene ende af den nye linje ind i hullet på siden af spolen. Sørg for, at ikke mere end 1/8-inch line strækker sig gennem den modsatte side af spolen.

•Wind linje i retning af pilen på spolen. Forlade 4 inches af stregafslutningen strækker sig fra spolen.

•Hold linjen fast på spolen, indsætte den udvidelse frie ende gennem hullet i den trimmerhoved og vedhæfte spolen og spool cap tilbage på den trimmerhoved sikkert.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com