Sådan foretages fejlfinding af en Homelite motorsav

February 9

Sådan foretages fejlfinding af en Homelite motorsav

En Homelite motorsav har en bred vifte af forskellige dele, der er alle nødvendige for så at køre effektivt og korrekt. Hvis nogen af disse dele er brudt eller beskadiget, kan de hele Homelite motorsav funktionsfejl og være farligt at operere. Opretholdelse af en saw er et vanskeligt job tider men forstå, at en Homelite så, som alle to cyklus motorer, kræver tre grundlæggende ting til at køre: brændstof, gnist og komprimering. Fejlfinding af disse tre grundlæggende komponenter vil tillade dig at nemt isolere problemet på din Homelite motorsav.

Instruktioner

Grundlæggende kontrol

•Kontrollér sikker kæden bevæger sig frit rundt i baren. Sikre, at der er ingen flis eller burs på den bar, som stopper kæden fra spinning korrekt.

•Fjern alle gamle, forældede benzin fra gas tank hvis det har siddet i motorsaven for mere end en uge. Tømme ud hele gastank og karburator renset, kan bruge en tandbørste og klud til at fjerne alle gamle gasforekomster fra tank.

•Fyld tank med friske gas. Kontroller, at du bruger en olieindsprøjtning gas-olie blanding. Fylde bar olieglasset med olie.

•Kontroller starteren er skubbet til den rigtige indstilling. Sørg for, at kædebremsen er slukket. Prøv at starte saven. Hvis saven ikke vil starte, kan du prøve at skubbe starteren så karburatoren er åben halvvejs. Hvis motoren er oversvømmet, lad saven sidder en stund for at frigive brændstof fra motoren.

•Fjern og rense luftfilter. Hæld lidt benzin på filteret og rense det med en tandbørste. Skrab off alle snavs og flis fra filteret metal. Tør ned alle de filter dele med en ren klud. Erstat filter, hvis den ser gamle eller er alt for beskidt til at rense.

Gnist Test

•Tag gummi stikket, der er knyttet til tændrøret. Bruge tændrør skruenøgle til at Skru tændrøret og fjerne det fra saven.

• Rengør tændrøret. Bruge tandbørste til Børst snavs, snavs og andre partikler, der kan dække tændrøret. Vær særlig opmærksom på tændrøret forskellen og sørg for, at det er helt frie for snavs. Aftørre gas og snavs med en klud.

•Sæt tændrøret tilbage i gummi-stik. Ikke vedhæfte gummiproppen tilbage til den motoren. Lad stikket og gnist stik hænger løs omkring en halv tomme fra en metaldel på den saw motor blok.

•Træk igangsætter ledningen og kigge efter en gnist i mellem tændrøret og metal på motoren. Denne test er nemmest når gjort i svagt lys.

•Udskift tændrøret hvis der er ingen gnist på tværs af de to metal punkter. Udfør testen igen. Hvis der er stadig ingen gnist, du kontrollere det tændrør forbinder stik og ledninger ikke er skadet eller revnet. Erstat beskadigede ledninger og kontrollere den starteren spole for at sikre det også fungerer.

Brændstof Check

•Fjern den saw luftfilter til at få adgang til karburatoren. Trykkes på aftrækkeren for at åbne karburator (den lille metal klap, der åbner og lukker når du presse på aftrækkeren). Sprøjte lidt starter væske ind i det åbne hul.

•Genstart saven. Hvis saven starter, men dør automatisk begynder at gentage trin et, undtagen spray karburator renere ind af karburatoren åbner på det nøjagtige øjeblik saven.

•Prøv at genstarte saven igen. Hvis det begynder, lad det tomgang i et par minutter før du trykker på gaspedalen at rense karburatoren. Når du presse på aftrækkeren, vil du se en masse røg kommer ud af lydpotte, dette er normalt og er fra alle de kage på brændstof indskud at få brændt ud af karburator og motor.

•Udskift brændstoffilter og brændstofledninger hvis de er beskidte, beskadiget, revnet eller Tillad ikke brændstof at strømme jævnt fra tank til karburatoren.

•Tag, skilles ad og rens hele karburatoren hvis saven stadig ikke starter. Bruge karburator renset, og lad delene lægges i blød natten over i renere. Hvis saven stadig ikke starter efter rensning af karburatoren skal du købe en ny karburator.

Tips & advarsler

  • Et flertal af en sav problemer er forbundet til en beskidt, knuste eller gamle karburator. Lagring af Save i en lang periode vil forårsage forslidt benzin til at tørre op i karburatoren, som skal rengøres for så at køre ordentligt. Hvis saven stadig ikke virker når du har fuldført disse tests, du sandsynligvis have noget mere alvorligt, foregår inde i motoren, såsom en brækket stempel eller revnet motor blok, hvilket vil kræve en professionel til at ordne.
  • Udvis altid forsigtighed, når du arbejder i nærheden af benzin og gnister. Kun udføre vedligeholdelse på Save i et godt ventileret område.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com