Sådan foretages fejlfinding af en Homelite rorpind

December 26

En Homelite rorpinden kan spare dig for timers trække ukrudt og forberede jord i haven til udplantning. Du kan indstille sine tænder til at dyrke en lang række bredder, og det har en dybde-betjeningsanordning, der gør det muligt at indstille hvor dybt det dyrker jorden. Mens disse maskiner fungere med et minimum af besvær, kan du lejlighedsvis har problemer med at starte rorpinden eller holder rorpinden kører. I så fald skal du vide, hvordan du foretager fejlfinding af din Homelite rorpinden, så du kan komme videre med dit havearbejde projekt.

Instruktioner

•Kontrollér brændstoftank hvis roret ikke starter. Hvis det er første gang, du har brugt ved rorpinden til sæsonen, tømme benzin tank, følge anvisninger til din model. Fyld benzintanken med friske gas.

•Indstil gashåndtaget så at det er halvvejs mellem de "Langsomme" og "Hurtig" indstilling, når du starter ved rorpinden. Hvis gashåndtaget er ikke i den korrekte position, får at motoren enten for meget brændstof eller ikke nok til at starte.

•Tag tændrøret, bruger en gnist stik skruenøgle, hvis motoren ikke starter, eller hvis motoren kører ujævnt. Udskift tændrøret med en korrekt ringkerner anbefales af Homelite. Stramme tændrøret med tændrøret skruenøgle, og vedhæfte tændrør ledningen. Hvis du se skader på wiren, erstatte det så godt.

•Træk ud choker til dens fuld extension når du starter ved rorpinden. Når du får tiller løb, skubbe chokeren tilbage i. Hvis motoren oversvømmelser mens du starter ved rorpinden, skubbe chokeren og trække starter rebet flere gange.

•Kontrollér olieniveauet i motoren hvis du kan se sorte røg, der kommer fra ved rorpinden udstødning. Tilføje mere olie, hvis motoren er lavt, eller skifte olie helt, følge anvisningerne for rorpinden modellen.

•Tag forsiden af luftfilter, med en skruetrækker, hvis motoren ikke kører korrekt. Udskift luftfilter og omslaget.

•Undersøg drivrem hvis tænderne ikke rotere eller kun arbejde en del af tiden når du engagere deres gear. Tør nogen fedt eller olie fra bælte til at se, om der årsag det til at glide. Kontrollere trisse justering for at justere bælte skred. Følg producentens anvisninger for at få den rigtige spænding. Erstatte bælte, hvis nødvendigt.

•Tilføj orm gearolie til transmission hvis roret ikke komme videre eller i bakgear når du engagere sin gear. Hvis det ikke virker, tag ved rorpinden til en Homelite servicetekniker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com