Sådan foretages fejlfinding af en Honda lille motor

November 17

Honda corporation gør en række produkter, der spænder fra jetfly til biler til små motorer som plæneklippere og ukrudt trimmere. Honda producerer også små påhængsmotorer skibsmotorer. Uanset hvilket program er Hondas små motorer forholdsvis den samme--forbrændingsmotorer, Gasforbrugende motorer. Disse små motorer kan hakke eller undlader at starte fra tid til anden; Når det sker for din Honda lille motor, kan du foretage fejlfinding af problemet for at starte reparationen, uanset om du har erfaring med sådanne ting eller ej. Du skal bruge et par elementer husholdning værktøjer og små-motordele til fejlfinding af din Honda lille motor.

Instruktioner

•Sørg for gas i din Honda lille motor. Hvis det har været i tanken til mere end 45 til 60 dage, har det sandsynligvis forringet; Du skal kanaliseres det med en slange. Sifon gamle, gamle gas og hæld i frisk gas.

•Løsn tændrøret på din Honda lille motor ved hjælp af en topnøgle. Inspicere det for korrosion. Hvis nogle korrosion er til stede, sætte på handsker og renses med en stålbørste og opløsningsmiddel og derefter lægge den tilbage i din Honda lille motor. I alternativet, Udskift tændrøret med en ny.

•Åbn air filter rum med en skruetrækker og tænger. Inspicere luftfilter for at se, hvis den er tilstoppet med støv og snavs. Tage luftfilter til en hardware butik eller hjem forbedring butik og købe en ny. Satte nyt luftfilter i din Honda lille motor.

•Undersøg brændstof filter og erstatte det, hvis det er tilstoppet eller beskadiget. Kig over din lille Honda-Motor brændstof linje til at se, om det er revnet, eller der er en blokering forhindrer flow af brændstof. Tage den gamle brændstoffilter med tænger og købe en ny. Installer det nye brændstoffilter i linjen brændstof.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com