Sådan foretages fejlfinding af en Honeywell indendørs termostat

July 29

Sådan foretages fejlfinding af en Honeywell indendørs termostat

Honeywell fremstiller en række digitale termostater, hver med sine egne funktioner og egen samling af ting, der kan gå galt. Termostater tendens til at operere på de meget grundlæggende principper, men og Honeywell designer sine produkter med langsigtet brug for øje. Når en digital termostat virker, det betaler sig at køre gennem et par grundlæggende fejlfindingstrin før ringer en reparatør eller udskiftning af enheden. Fejlfinding ikke tage mere end et par minutter, og kunne spare du en stor beskæftige sig af tid og penge til gengæld.

Instruktioner

Fejlfinding: Digital termostat

•Kontrollér magt til termostaten. En udløst breaker switch kan afbrød elektricitet til del af huset; og hvis det ikke er en del, du bruger ofte, kan du ikke indse det er blevet udløst. Derudover kan du simpelthen have uforvarende slukket digital termostat mens justere kontrolelementerne. Det lyder indlysende, men det kan ske.

•Undersøg låsen tilslutning termostat med sin væg plade. Honeywell designer sin digitale termostater til snap på plads, og hvis din ikke er solidt fastgjort, displayet kan ikke tændes.

•Åbn termostaten og kontrollere ledninger. Honeywell termostater bruger en række forskellige ledninger fører til forskellige dele af husets varme- og kølesystemer. Disse ledninger skal installeres i den korrekte terminal--hver markeret med et bogstav, der svarer til den samme terminal i din ældre termostat. Hvis ledningerne blev placeret i en anden terminal, fungerer termostaten ikke ordentligt.

• Giv termostaten tid til at arbejde. I nogle tilfælde kan det ikke sparke i straks når du indstiller kontrollen. Det tager et par minutter for de rigtige komponenter til at varme op eller køle ned. Vent i mindst fem minutter før det besluttes, at noget er galt.

•Kontrollér sikker den programmerbare termostat er indstillet til "Varme" eller "Cool." A/c eller varme funktioner virker bare ved at justere temperaturmåleren; Du skal angive, hvilken funktion du ønsker og derefter hæve eller sænke temperaturen gauge i overensstemmelse hermed.

•Kontrollér bestemt temperatur du ønsker at opnå. Honeywell termostater har ofte et sæt temperaturområde - 40 til 99 grader F, for eksempel--som regulerer temperaturen kan du indstille. Hvis du forsøger at flytte temperaturmåleren forbi disse tal, plejer det simpelthen fungere.

Tips & advarsler

  • Hvis fejlfinding ikke virker, skal du kontakte Honeywell direkte før de taler til en reparation person. Din programmerbar termostat muligvis stadig under garanti, i hvilket tilfælde du kan få en erstatning for gratis.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com