Sådan foretages fejlfinding af en Ice Cube Maker

August 7

Sådan foretages fejlfinding af en Ice Cube Maker

Moderne køleskabe har generelt is beslutningstagere, så du ikke behøver at fylde isterning bakker med vand og tage værdifulde fryser plads med disse bakker. De problemer, der kan opstå med en ice cube maker vifte fra spørgsmål om en dårlig lugt eller smag forbundet med isterninger til problemer med at få isen til frit flow gennem isen dispenser. Du kan bestemme-- og ofte løse--årsagen til problemer med en ice cube maker ved at forsøge at diagnosticere, hvad problemet er.

Instruktioner

•Tag alt af is fra bin og vask bin med varmt vand og sæbe inden genindførte det tilbage på plads, hvis du bemærker en fejl lugt eller smag forbundet med isterninger. Is tager undertiden på lugten eller smagen af dårligt pakket fødeemner, der omgiver den.

•Flyt køleskab fra væggen og check vandlinjen for at sikre det er tæt forbundet til vandpåfyldning nederst på bagsiden af køleskabet. En løs forbindelse vil føre til lækager og ikke vil tillade ice maker til at modtage den optimale mængde vand hurtigt producere isterninger.

•Juster fryser temperatur gauge så at det er indstillet til mindst 5 grader Fahrenheit. En fryser, der er indstillet til en højere temperatur gør det svært for ice maker til at producere optimale mængder af is.

•Bevæg løftestang arm i fryseren op hvis ice cube maker producerer for meget is og isen overfyldte fra placeringerne. Den sandsynlige årsag når dette sker er et fast håndtag. Hvis ismaskinen synes at være næsten ud af isterninger, du kontrollere håndtaget er i sænket position.

•Brug dine hænder til at rydde ud i dispenseren rutschebane på ismaskinen. Ice har undertiden en tendens til at ikke helt undvære--især hvis det er knust is-- og kan bare stå i dispenseren. Hvis for meget is hober sig op i dispenser sliske og afregner, vil det hindre flow af is.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com