Sådan foretages fejlfinding af en Inglis tørretumbler

November 8

Sådan foretages fejlfinding af en Inglis tørretumbler

Canadiske appliance producent Inglis indgår i Whirlpool Corporation. Problemer med tørretumblere kan være relateret til handlingen tørretumbler---når tørretumbleren vil ikke køre, eller der er ingen varme, der genereres, for eksempel--- og tørretumbler er resultater---hvor klæderne er stadig våd, eller der er en belastning af lint på tøjet, for eksempel. Fejlfinding en Inglis kan tørretumbler hjælpe dig med at undgå omkostningerne ved et servicebesøg.

Instruktioner

•Firmly lukke tørretumbler døren hvis tørretumbleren ikke vil køre. Tryk på knappen "Start/Pause" fast.

•Tjek for blæst sikringer eller udløst effektafbrydere hvis tørretumbleren ikke vil køre. Tørretumbleren må køre selv om der er ingen varme, fordi varmen kan fremskaffes ved gas og den cyklus, der drives af elektricitet. Du vil være i stand til at fortælle der er ingen varme, fordi tøjet vil stadig være våd og tørretumbleren bliver køligt efter en cyklus. Kontroller, at gas er leveret. Kontrollere regningen er betalt, og hvis du bruger propangas (du har en gastank uden for), at tanken er fuld. Ringe til din leverandør.

•Tøm lint bakke hvis lint kommer ud af kontrol. Check aftræksrør er tilsluttet korrekt---det er på ryggen. søger kinks i de fleksible slange og kigge efter blokeringer, som dem mangler sokker i de fleksible slange. Se på udstødning vent på den ydervæg og forsøge at identificere blokeringer som sne. De fleksible slange fører til denne udstødning udluftning.

•Tag mønter, knapper eller papir klip hvis du høre raslende kommer fra tromlen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com