Sådan foretages fejlfinding af en jæger alkove loft Fan fjernbetjening

March 16

Hunter Fan Co., grundlagt i 1886, er en populær producent af loft, badeværelse og bærbare fans. Hunter alkove II er en afslappet, lille værelse loft fan, der har en jern finish med mørke valnød og kirsebær vinger. Hunter tilbyder en universalfjernbetjening, der kan programmeres til at betjene både loft fan og den lampen. Hvis fjernbetjeningen til din jæger alkove fan funktionsfejl, kan disse enkle tips til fejlfinding have det til at virke igen i minutter.

Instruktioner

•Tag strømmen til dine Hunter alkove loft fan før du forsøger at foretage fejlfinding af fjernbetjeningen.

•Fjern den fjernbetjeningens batterirum dække. Fjern 12-volt alkaline batteri fra batterirummet at afsløre remote DIP-switches. Kassér batteriet.

•Locate tilsvarende DIP switche på bagsiden af modtageren enhed. Angive modtageren DIP switches til at matche DIP switches inde på fjernbetjeningens batterirum.

•Fjern alle ætsende rester, der kan have samlet sig på den fjernbetjening batteri kontakter for at gøre det lettere for batteriet til at fuldføre en fuld elektriske kredsløb. Dyp ene ende af en vatpind i en lille mængde af hvide eddike. Gnid batteriets kontakter med fugtig afslutningen på en vatpind, indtil nogen ætsende rester er blevet fjernet. Tør inde i batterirummet med en væv.

•Sæt en ny 12-volt alkaline batteri i fjernbetjeningens batterirummet; observere polariteten angivet inde i batterirummet. Erstatte batterirummets dæksel.

Gendanne magten til dine Hunter alkove loftsventilator og omprogrammere fan acceptere kommandoer fra fjernbetjeningen. Tryk på og slip den fjernbetjening "Hej," "Med" og "Lo" knapper inden for 20 sekunder for at genoprette magten til fan.

Tips & advarsler

  • Udvide modtager enhedens antenne, hvis din fjernbetjening fungerer kun på nært hold.
  • Om at trykke på den relevante knap på fjernbetjeningen ikke vende fan til "Hej" eller tænde fan loftslampe, trække den passende fan kæde for at manuelt indstille fan til "Hej" eller tænde lys. Fjernbetjeningen skal fungere normalt derefter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com