Sådan foretages fejlfinding af en Jenn-Air køleskab Kontrolpanel

September 2

Jenn-Air er et datterselskab af Whirlpool, en større apparat producent i Benton Harbor, Michigan. Brandet producerer køleskabe i forskellige størrelser, designs og stilarter, nogle af hvilke indslag en digital kontrol panel, der regulerer temperatur og styrer is og vand dispenser. Fejlfinding af problemer med kontrollerne omfatter udelukke almindelige årsager til problemer i hjemmet uden en tekniker til stede. Denne tilgang sparer dig penge, hvis det forhindrer behovet for professionel reparationer.

Instruktioner

•Drej off kontrol lås eller dispenser lås hvis knapperne vises unresponsive men køleskabet fungerer normalt. Hold hængelås-ikonet nede indtil den grønne indikator lys over går ud. Prøv at bruge kontrolelementerne med låsen slukket. Gentag dette trin for at aktivere låsen.

•Tillad 24 timer for temperaturændringer kan træde i kraft; køleskabet behov mindst en dag at nå frem til en ny temperatur, når indstillingerne er blevet justeret. Denne forsinkelse er helt normalt og er ikke udtryk for et problem med kontrol.

•Kontrollér strømforsyning; et problem med kontrolelementerne kunne være det første tegn på en fejl. Køleskabet er ikke modtager elektricitet, hvis det indvendige lyset forbliver ud når døren åbnes. Sørg for el-ledningen er fuldt tilsluttet en stikkontakt og at sikring eller afbryder beskyttelse kredsløb er aktivt.

•Tag køleskab fra sin magt levering og vente fem minutter for kontrolelementer til at nulstille. Sæt apparatet igen og prøve at bruge kontrolpanelet igen. En elektrisk eller computer fejl kan midlertidigt frosne kontrol; afbryde og tilslutte strømmen ofte løser dette problem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com