Sådan foretages fejlfinding af en John Deere 120

October 20

John Deere L120 er en ridning Plænetraktor med syv forskellige indstillinger til at justere klinge højde. Rammen er lavet af heavy-duty støbejern og har en 18-tommer venderadius ideel for stramme lokationer. Blandt andre højdepunkter er fartpilot, en brændstofmåler og en behagelig high-back seat med lændestøtte. På et tidspunkt, men er ligegyldigt hvor godt bygget din traktor, du skal gøre grundlæggende fejlfinding for at løse mindre problemer, der kan betyde at undgå kostbare reparationer.

Instruktioner

•Ændr brændstof hvis motoren er sputtering og klarer sig dårligt. Benzin gemt for længe i en tank har en tendens til at miste sine kemiske egenskaber og effektivitet. Tryk bremsepedalen og genstarte motoren.

•Undersøg den tændrør og deres ledninger. Sørg for alt er tilsluttet korrekt, hvis motoren boder ud eller undlader at starte helt. Hvis tændrøret vises sorte som følge af at være brændt ud, skal det ændres. Brændstoffilter kan være snavset så godt og bør ændres, hvis du har drevet Plænetraktor for mere end et år.

•Rengør køling finner hvis traktoren begynder at overophede. Når du slå græs en masse, bliver snavs og snavs sparket op lejlighedsvis. Dette kan tilstoppe radiatoren finner beliggende foran traktoren. Bruge en haveslange til at rengøre de køleribber. Brug ikke høj hastighed, som derved kan beskadiges finnerne. Tjek oliestand samt; dårlig olie eller ingen olie i traktoren kan forårsage motor og overophedning problemer.

•Kontrollér plæneklipperen vinger. Hvis de ikke skærer græsset korrekt, er det tid at få dem skærpet af en professionel. Lejlighedsvis, vil kedelig eller forkert afbalanceret vinger forårsage L120 traktor til at vibrere. Dette vil normalt ske når der klippes ujævn og ujævne overflader, der kan nogle gange forstyrre traktorens kalibrering indstillinger. Prøv ikke at klippe for hurtigt; Du skal tillade knive til at skære græs på deres egne. For meget hastighed kan jam plæneklipperen og giver en ujævn cut.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com