Sådan foretages fejlfinding af en John Deere 2020

November 8

John Deere 2020 ProGator utility køretøj har en 25.6 hestekræfter motor i stand til at trække så meget som 2.000 pund. For at holde din 2020 spinder gnidningsløst, er regelmæssig vedligeholdelse stærkt anbefales. Hvis du opdager problemer begynder at opstå med din ProGator, vil fejlfinding hjælpe dig med at identificere store problemer tidligt og spar på udgifter til reparation.

Instruktioner

•Kontroller din Bruntuss batteri for at sikre det leverer nok strøm til din motor, især hvis du har problemer med kraftoverførsel på. Kontrollere kundeemnerne og stillinger for korrosion og ledninger for revner og rifter. Børste væk enhver synlig korrosion. Fjerne batteriets hold-down rem og derefter frakoble først den negative--sort--bly derefter positiv--rød--føre fra batteriet med din socket sæt. Pop åbne de to døre der dækker batteri celle og genopfylde med vand.

Sætte dit batteri på jorden og forbinde første de positive og negative kundeemner fra dit batterioplader til batteriet indlæg. Tilslut din meter/oplader, tænde den og indstille den til at læse strøm til 12 volt. Hvis måleren viser den batteristrømmen er lav, oplade batteriet, indtil den er fuld. Skal du indlevere batteriet til sin mount, gnide nogle vaseline på indlæg at forhindre korrosion, derefter returnere første de positive og negative kundeemner. Erstatte hold-down rem og tænde din Gator. Hvis det stadig ikke vil tænde, prøv at bytte ud tændrør. Prøv at tænde det igen.

Kontakt en John Deere tekniker, hvis du ikke kan magten på. En ny eller gled generatoren bæltet kan skal sættes.

•Undersøg din motor. Kontroller alle væsker er kronet, og det er ikke at gøre nogen usædvanlige lyde eller vibrerende unødigt under drift. Brug kun dieselolie; Du kan permanent beskadige din motor, hvis du ikke gør.

Inspicere brændstof og luft filtrene for renlighed, og afløb brændsel der har siddet i akvariet i en lang periode. Sørg for, ingen revner eller utætheder er tydelig i slanger og bælter fører til motoren.

Hvis motoren er overophedet, kan du prøve at rødmen kølesystemet. Med køretøjet køles, tage ud af køleren hætten og fylde beholderen med vand og en renere, pr fabrikantens anvisninger kølesystem. Sætte køleren hætten tilbage på og køre motoren på driftstemperatur. Se hvis nogen lækager har udviklet, der angiver et behov for radiatoren reparation. Slukke for motoren. Skru motor blok bundprop, som er placeret umiddelbart under motoren, radiator side. Fuldt dræne væske og skrue plug i. Refill radiator med kølervæske og vand, rekapitulere det og se, hvis en god rengøring hjulpet med overophedning problemer.

•Tjek for problemer ved at undersøge sikringsboksen. Tag din Gator kølergrill ved at fjerne de montering skruer. Find sikringerne på øverst til højre i hullet i gitteret. Der vil være to, en til belysning-kredsløb, den anden til starteren. Fjern hver fuse, med motoren ud, og sørg for, at de ikke er blæst, anført af den metal del langs toppen af sikringen er adskilt. Udskift enten hvis det er blæst. Prøv opererer Gator igen. Hvis sikringen er sprunget igen, kunne dette indikere et problem med enten starter eller belysning.

• Giv din ProGator en prøvekørsel. Hvis motoren synes at være kører normalt, men du kan ikke få den i gang, Kontroller nødbremsen ikke er på og at du er ordentligt i gear. Sørg for, at din transmission væske reservoir er ikke tom. Det er beliggende omkring 1 fod til højre for batteriet. Refill hvis niveauet er lavt.

Ændre transmission filter og olie helt at forsøge at få en bedre tur. Lad motoren køle, derefter fjerne bundproppen fra under transmission reservoir. Lad væsken løbe helt. Find transmission filter på højre side af køretøjet på trans-aksel. Twist filteret mod uret hen til ophæve sig, ved hjælp af et afløb pan for at fange enhver væske, der falder. Vride et nyt filter på uret, sikre det stramt. Twist bundproppen tilbage i reservoiret og fylde beholderen igen med væske--omkring 2,8 gallon.

Smør drivakslen, hvis du har en 4 x 4 modellen, ved smøring af tre fittings langs skaftet, der kører mellem de forreste og bageste aksel.

•Udskift forlygte hvis det brænder. ProGator 2020 front forlygte er tilgængeligt under den forreste dash. Fjerne den negative bly fra batteriet, så slå den pære forsamling mod uret til fjern det fra stikket. Trække ledningerne fra den pære forsamling og Tilslut det til den nye pære. Geninstaller forsamlingen i stikkontakten med en tredjedel drejer med uret.

Tips & advarsler

  • Kontakt John Deere for et servicecenter i nærheden af dig. En diagnostisk test kan hurtigt identificere behovet for en reservedel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com