Sådan foretages fejlfinding af en John Deere plæneklipperen dæk

December 19

Sådan foretages fejlfinding af en John Deere plæneklipperen dæk

Ridning plæneklipperen dæk fortsætte med at forbedre. En 42-tommer plæneklipperen dæk var engang betragtet som en ekstra brede dæk. 42-52 tommer skære dæk er i dag standard. Dobbelt - og triple-bladet slåmaskiner inden for dette nu-standard række slåmaskiner gør korte orden af en stor græsplæne. Med yderligere opskæring skår kommer ekstra dynamik og bevægelige dele. Alle bevægelige dele kommer med samme garanti. De vil i sidste ende bære og mislykkes. Hvis det ikke var nok, vil en række andre spørgsmål i sidste ende bringe bredkroppede skæremaskine til et stop. Fejlfinding en John Deere plæneklipperen dæk kan isolere og diagnosticere, et eksisterende problem.

Instruktioner

•Undersøg plæneklipperen dæk for bøjet eller beskadigede komponenter når overdreven vibrationer er et problem. Tage et nærmere blik på plæneklipperen vinger--med motoren lukke naturligvis - for at sikre, at ingen af dem er bøjet eller løs. Plæneklipperen knivene er ekstremt vanskeligt at reparere når først de er bøjet eller beskadiget. Hvis endnu et enkelt blad er i forfald, erstatte hele det sæt.

•Sharpen plæneklipper vingerne hvis græs vises brun og sårede på tips efter slåning. Sådan et symptom er et resultat af kedelig vinger. Ikke blot vil sløve knive skader plænen midlertidigt, revet græs vingerne bliver mere modtagelige for stød og sygdom. Holde blades skarpe på alle tidspunkter for at undgå sådan en betingelse.

•Undersøg dæk for niveau hvis det skærer ujævnt. Jo bredere en John Deere plæneklipperen dæk er, jo lettere er det for det at blive un-niveau og skabe ravage på plænen. Park plæneklipper på plant underlag og mål hver uden for kanten af dæk til jorden, og fastslå forskellen. Når den ene side af dækket er 1/4-inch eller højere end den anden, re niveau dækket ved at justere den laveste ende af dæk opad. Justeringer for John Deere plæneklipperen dæk er på hver side af klipperen ved siden af elevatoren åg.

•Øge plæneklipperen dæk og bremse traktor hastighed når pletter af græs lades uncut. For den bedste klipning resultater, bør ikke mere end 1-tomme af græs afskæres ad gangen. At reducere plæneklipper speed giver vingerne mere tid til at effektivt skære.

•Undersøg plæneklipperen dæk drivremmen, hvis en hvinende lyd er til stede mens plæneklipperen dæk er i drift. En slidt bælte strækker sig og begynder at glide på dæk Remskiver, skaber den irriterende kontrollampe tegn. Andre tegn på en slidt bælte er revner og flade steder langs indvendigt kant. Udskift slidte eller defekte plæneklipperen dæk drivremme med en ny, original John Deere bælte for optimal ydeevne.

Tips & advarsler

  • Klippe græs, når det er tørt at forhindre bogging ned plæneklipperen.
  • Langsommere drivende hastigheder producere en mere ensartet græsplæne klippe.
  • Aldrig service eller justere plæneklipperen dæk, mens motoren kører.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com