Sådan foretages fejlfinding af en John Deere plæneklipperen, det ikke vil starte

January 26

Sådan foretages fejlfinding af en John Deere plæneklipperen, det ikke vil starte

Holde en ryddelig, er friske-cut græsplæne en vigtig opgave for mange boligejere i løbet af året af praktiske og æstetiske årsager. En sirligt klippede græsplæne gør ikke kun et hjem til at se pænt, det er nyttigt for sport eller andre aktiviteter i løbet af sommeren. Fejlfinding din John Deere plæneklipper, når det ikke starter indebærer kontrol af de grundlæggende komponenter, der kræves til at starte motoren.

Instruktioner

•Top up tank med brændstof. Der kan ikke være nok tilbage i beholderen til at starte motoren. Erstatte brændstoffet, hvis det vises beskidt eller det har stået for et par måneder. Fugt kan finde sin vej ind i brændstoftanken og stoppe motoren starter. Beskidt brændstof er sværere at bruge og kan beskadige motoren.

•Flyt "Neutral" låsehåndtaget til hold operatør tilstedeværelse styrearm på styret mens du trækker igangsætter ledningen og "Lock" holdning. John Deere Græsslåmaskiner vil ikke starte, medmindre begge disse sikkerhedsforanstaltninger overholdes. Flytte "Neutral Lock" tilbage til "Unlock" når motoren kører.

•Kontrollér tændrøret. Læg gummi boot dækker enden af stikket sted og start maskinen igen. Skru tændrøret og tage det til din lokale hardware butik for en præcis udskiftning, hvis græsslåmaskine ikke vil starte. Skrue i erstatning. Erstatte gummi boot og start maskinen igen.

•Fjern luften filter fra siden af plæneklipperen og vaske det i varmt, sæbevand vand. Snavs og olie blokere luftfilter og forhindre plæneklipperen starter. Den nøjagtige placering af filteret vil afhænge af din model af klipperen. Det er normalt adgang ved at skrue et panel på siden af motoren. Lad filteret tørre, inden batteriet isættes igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com