Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore 253

January 19

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore 253

Kenmore 253 er en side-by-side køleskab og fryser apparatet fra Sears. Det har en ismaskine og eksterne is og kølet vand dispensere på døren og dobbelt køleskab og fryser termostat kontrol. Spillproof hylder inde i denne model og høj flaske holderne på dørene sikrer at maden indholdet ikke vil plaske og oprette en rod. Kenmore 253 oplever lejlighedsvis problemer, du kan foretage fejlfinding af hjemme. Fælles problemområder, som du kan foretage fejlfinding af dig selv omfatter kompressoren, ice maker og temperaturstyring.

Instruktioner

Kompressoren kører ikke

•Plug i køleskabet Hvis stikket har været slået ud af en elektrisk stikkontakt. Skub ind på stikket til at stramme sin tilslutning til stikkontakten.

•Kontrollér fryser kontrolknappen i kølerummet hvis kompressoren ikke genoptage kører. Sæt den til "5", hvis du finder, at knappen er blevet slukket. Kompressoren skal tændes straks. Give enhed 24 timer at køle ned helt.

•Kontrollér andre elektriske husholdningsapparater til at sikre dit område ikke oplever en strømafbrydelse, hvis du ikke kan høre kompressoren arbejde. Tjek dit hus elektriske boks nemlig en udløst kredsløb eller blæst sikringer. Nulstille kredsløbet, hvis det er udløst, eller Udskift sikringen.

•Wait op til 30 minutter for kompressor at tænde igen, hvis dit område har strøm, køleskabet er tilsluttet og dens lys og kontrol arbejder. Kompressoren kan være slukket, fordi køleskabet er i en afrimning.

Ice Maker vil ikke laver is

•Drej ice maker magt skifte i fryseren til "On" position, hvis parameteren er blevet slukket. Give ismaskinen 24 timer til at gøre op til 5 lbs. af is.

•Flyt køleskab et par fødder væk fra væggen hvis det stadig ikke gør is, og kontrollere, at vandlinjen i fryseren er åben ved at dreje sin ventil mod uret. Lytte til ice maker til at starte.

•Luk vand-slangeventilen ved at dreje den med uret, hvis ismaskinen ikke starter. Skru vandventil med en skruetrækker, og rense enhver sediment fra sin overflader med et krat pensel. Sæt vand ventilen tilbage på vandlinjen, skrue den i stramt. Erstatte ventilen med en ny, hvis ismaskinen stadig ikke virker.

•Skub et glas mod ydre kølet vand dispenser, hvis en rent vandventil eller nye vandventil ikke løser ice maker problem. Erstatte den tilstoppede filterpatron, hvis vand ikke er udleveres for at genoptage is gør og vand dispensere.

Utilfredsstillende temperaturer

•Sørg for at fryser og køleskab dørene er helt lukket og at døren sæler fungerer korrekt for at undgå enten rum bliver for varmt. Ren døren segl med en fugtig klud til at fjerne eventuelle rester. Holde ture til køleskab eller fryser til et minimum på varme dage.

•Juster køleskabet og fryseren kontrol drejeknapper i kølerummet til højre, mod "Koldere" på varme dage. Flytte begge kontrol drejeknapper tilbage mod midten, omkring "5," på køligere dage.

•Juster temperaturkontrol i kød keeper skuffe af glidende kontrolelementet til venstre for "Køligere" og skubbe den til højre for "Varmere." Lad kødet keeper skuffe åben så lidt som muligt at opretholde en stabil indvendige temperatur.

Tips & advarsler

  • Give Kenmore 253 til 24 timer at stabilisere temperaturer inde i køleskab og fryser, efter du har foretaget temperatur justeringer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com