Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore 53300 klimaanlægget

February 15

Kenmore 53300 er en enkelt-værelse klimaanlægget designet til at blive installeret i en rude hen til levere køligere luft i et rum eller små rum, såsom en lejlighed. Airconditionanlægget vil trække luft ind i apparatet og afkøle luften, mens fældefangst snavs og partikler samtidig. Fugt er også fjernet fra luften, når luften passerer gennem den klimaanlægget Kølefladen. Hvis der opstår problemer med enheden, kan du udføre nogle fejlfinding bestræbelser inden du kontakter Kenmore for bistand.

Instruktioner

•Kontroller at Kenmore air condition er sluttet til en stikkontakt, hvis enheden ikke fungerer. Nulstille sikring eller circuit breaker, hvis det er nødvendigt. Sørg for klimaanlægget er tændt og temperaturkontrol er indstillet til en temperatur på under den aktuelle lufttemperaturen indendørs.

•Laveste kontrol temperatur Hvis luften synes alt for varmt, når du afslutter klimaanlægget. Kontrol temperatur bør fastsættes under 70 grader Fahrenheit. Åbne adgangspanelet front og glatte temperaturfølende tube fra fordamperfladen.

•Drej ud og frakoble klimaanlægget hvis klimaanlægget er ikke afkøling ordentligt eller is er danner på den bageste ydre af enheden. Åbn det forreste adgangspanel, og skub ud filteret. Rengør filteret med vand og tør det helt. Returnere filteret til enheden og luk adgangspanelet front.

•VIP klimaanlæg omhyggeligt mod ydersiden hvis der er vand drypper fra klimaanlægget. Dette vil hjælpe dræne klimaanlægget mod ydersiden af dit hjem eller lejlighed.

•Drej kontrol til "Høj" hastighed hvis klimaanlægget er at tænde og slukke hurtigt. Dette vil bringe luften i Kølefladen hurtigere og vil stoppe hurtig omsætning.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com