Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore elektrisk tørretumbler kører men ikke varme

September 3

Problemer med Kenmore elektriske tørretumblere kører, men ikke varme kan være relateret til kredsløb. Kenmore elektriske tørretumblere kan ofte har to elektriske kredsløb & mdash; en varme-funktionalitet og en for tromme rotation. Derfor kan tørretumbleren løber og tumler, men ikke varme. Dette problem kan være foretaget fejlfinding med få skridt.

Instruktioner

•Kontrollér circuit breaker eller fuse box til dit hjem. Kigge efter de tørretumbler kredsløb. Der kan være to & mdash; en for tumble handling og Kontrolpanel, og én for varmen. Varme afbryder eller fuse bliver større. Flip afbryderknappen eller Udskift sikringen. Selv hvis effektafbryderen doesn & rsquo; t ligne det er udløst, det & rsquo; s værd flipping det for at fjerne det som et muligt problem.

•Luk tørretumbler døren fast for at sikre tørretumbler døren er lukket stramt.

•Vælg en cyklus på Kenmore elektrisk tørretumbler og tryk på knappen "Start". Du skal muligvis trykke på startknappen for et par sekunder til at starte cyklussen. Don & rsquo; t vælge en luft cyklus. Air cyklusser don & rsquo; t give varme.

Tips & advarsler

  • Brug en spændeskive belastning for en tørretumbler belastning. Don & rsquo; t for meget tørretumbler med alt for våde varer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com