Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore elektriske Elite tørretumbler med ingen varme

May 11

Kenmore apparater sælges udelukkende gennem Sears, og kommer med en et-års garanti fra købsdato. Apparater registreres automatisk af din Sears salg associere, når du foretager dit køb, uanset om du køber fra Sears butikken, butik eller online. Men hvis din Kenmore Elite elektrisk tørretumbler kører men har ingen varme, selv om dit apparat, hvis du stadig dækket af din Sears' garanti, kan det tage op til to uger for en Kenmore tekniker til at komme til dit hjem og løse problemet. Kan du prøve fejlfinding af problemet selv at få din tørretumbler arbejder hurtigere.

Instruktioner

At identificere problemet

•Kontroller din circuit breaker hvis dit hjem udnytter en. En afbryder kan have udløst og din tørretumbler kunne køre på 120 volt i stedet for de påkrævede 240 volt.

•Tag din Kenmore Elite elektrisk tørretumbler.

•Anvend en flathead skruetrækker til at frigive to klip på toppen af din tørretumbler tå panel, som er placeret under den tørretumbler dør. Klippene er omkring 4 inches i fra hver side af panelet tå. Løft panelet tå ud af din tørretumbler og lægge den med den færdige side opad. Fjern skruen fra varmeskærm med en stjerneskruetrækker og fjern varmeskærm.

Volt-ohm Meter test

•Indstil dit volt-ohm meter til RX1 modstanden skala. Anvende en sonde til hver af klemrækker af tørretumbler del du tester. Hvis aflæsningen kommer tilbage "Uendelig modstand", har du fundet din defekte del.

•Test drift termostaten til øverst venstre hjørne af den tørretumbler udluftningsanordning. Den operationelle termostat er en rund hvid stykke omgivet af metal. Test den termiske cutoff, en hvid rektangulær stykke fundet over drift termostaten. Test high-limit termostat, findes til højre for den tørretumbler udluftningsanordning. High-limit termostat er et metal stykke, der fører ind i beholderen boliger varmelegemet. Teste varmelegemet ved at fjerne den rektangulære-formede sølv dunk, der omgiver den med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Erstatte beholderen efter afprøvning varmelegemet.

•Bestil enhver nødvendig udskiftning dele online på Sears dele direkte eller ved at ringe til 800-252-1698.

•Udskift varmeskjold ved hjælp af skruen du fjernet tidligere. Erstatte panelet tørretumbler tå ved optagning nederst på tørretumbleren og trykke på den øverste del tilbage mod tørretumbleren indtil klippene snap på plads.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan identificere problemet eller er ikke behageligt ved hjælp af en volt-ohm meter eller udskifte defekte dele selv, planlægge et servicekald med en Kenmore tekniker ved kræver 800-424-2047.
  • At undgå risiko for elektrisk stød, aldrig nå ind i din tørretumbler mens tromlen er i stadig bevægelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com