Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite 110 skive

February 8

Kenmore Elite 110 washer er en energi-effektiv vaskemaskine, der omfatter flere brugervenlige funktioner, såsom en termisk optimizer, forbedret Pletfjerning, øget spin hastighed, stainless steel indenrigs, vandstanden justering og en elektrisk display og Kontrolpanel. Hvis de behandles med grundlæggende pleje og vedligeholdelse, bør Kenmore vaskemaskine operere med få problemer. Spørgsmål kan dog forekomme nu og da. Mange problemer kan løses ved hjælp af nogle fejlfindingsmetoder.

Instruktioner

•Skub "Pause/annullere" to gange, hvis "HF" vises på displayet. Slukke Kenmore vaskemaskine og trække stikket. Kontroller, at vandet ventiler er slået helt og inlet vandslanger er lige. Rense vandet inlet slange skærme for at fjerne snavs. Gendanne magten til skive og tryk "Start" for at genoptage brugen.

•Skub "Pause/annullere" to gange, hvis "F02" vises på displayet. Sluk og tag skive før kontrol drain slangen for potentielle blokeringer og at rette drain slangen. Måle afstanden mellem slangen fra gulvet og sænke det hvis det er mere end 96 inches høj.

•Skub "Pause/annullere" to gange, hvis "F" og et nummer vises på displayet. Skub "Afløb/Spin" at fjerne overskydende vand fra vaskemaskinen og tryk på "Start" for at begynde.

•Wait for skive til at fuldføre en automatisk cyklus, hvis "SUD" vises på displayet. Dette angiver, at for meget suds er til stede i maskinen og enheden automatisk kører et afløb og spin cyklus for at fjerne vaskemidlet fra karret.

•Stram nødder på vaskemaskinen ben hvis vaskemaskinen er meget støjende eller vibrerende. Reducere overdreven vibrationer ved at sætte et stykke af ¾ tommer krydsfiner under maskinen. Check inde i tromlen for løse genstande eller spænder, snaps eller lynlåse, der kan forårsage støj under drift.

•Sæt vaskemidler og andre produkter i de korrekte rum i dispenser skuffe hvis dispenseren er tilstoppet. Hvert rum er markeret for den tilsigtede produkt.

•Wait for skive at fuldende vask, hvis døren er låst. Dette indikerer, at vaskemaskinen er stadig midt i cyklus, selv om pauser mellem funktioner er normal. Låser døren op og maskinen bipper, når den komplette cyklus er færdig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com