Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite Calypso skive

August 7

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite Calypso skive

Kenmore Elite Calypso skive tilbyder mange funktioner, herunder en ekstra stor balje, langsom lukke låget, bageste Kontrolpanel med en LED display, dispenser skuffe med blegemiddel, stof skyllemiddel og vaskemiddel rum og variable vand, temperatur og tid. Vaskemaskinen er på salg online eller i mange hjem detail, apparat eller stormagasiner. Brugere bør finde at vaskemaskinen fungerer godt under standard omstændigheder med grundlæggende vedligeholdelse og pleje, men hvis der opstår problemer, nogle fejlfinding metoder kan være gavnligt.

Instruktioner

•Kontroller Kenmore Elite vaskemaskinen er fast tilsluttet en fungerende stikkontakt hvis vaskemaskinen ikke tænde eller arbejder på alle. Nulstille afbryderknappen, hvis det er nødvendigt.

•Afbryd vaskemaskinen og check karret for fremmedlegemer som nøgler, negle eller mønter hvis du hører en klirrende eller raslende lyd. Kontrollere beklædningsgenstande til objekter før markedsføring stykker i vaskemaskinen. Flytte varerne jævnt inde i karret hvis vaskemaskinen vibrerende eller dunkende og tilføje flere elementer, hvis det er nødvendigt eller tage varer. Undersøge benene på vaskemaskinen og sørg for, at alle fire ben rører gulvet. Foretage justeringer efter behov.

•Undersøg slanger og dyser hvis vand siver ud fra vask maskine og stramme tilslutningerne. Hvis vaskemaskinen er i nærheden af en vask i hjemmet, tjek afløb på vasken og ren som nødvendigt, som en husstand afløb problem kan påvirke vaskemaskinen. Åbne vaskemaskinen og se, om et stort element er på toppen, afleder vand ud af vaskemaskinen.

•Brug højeffektiv vaskemidler hvis der er en muggen lugt i vaskemaskinen (høj effektivitet vaskemiddel er markeret han), eller der er over-lavtskummende. Brug kun den anbefalede mængde af vaskemiddel. Fjerne elementer straks efter vaskemaskinen er færdig rengøring for at forhindre mug i at udvikle og forlade vaskemaskine døren åben når den ikke er i brug (hvis muligt).

•Rengør indløbet skærme på fjorden vandslanger og kontrollere, at vandet ventiler er tændt, hvis vaskemaskinen ikke fyldes op med vand nok. Bemærk, at Kenmore Calypso er en energi-effektiv skive og bruger mindre vand end traditionelle vaskemaskiner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com