Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite elektrisk tørretumbler

October 20

Kenmore Elite elektrisk tørretumbler er populære, fordi det har en 7.5 kubikfod kapacitet, som gør det nemt at tørre store, voluminøse gange såsom dyner. Dens SteamCare teknologi hjælper mindske overtørring og minimere rynker og lugte. Der er problemer, men du kan stadig opleve med din Kenmore Elite elektrisk tørretumbler. Hvad der følger er nogle metoder til fejlfinding af potentielle problemer.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af problemer med en Kenmore Elite elektrisk tørretumbler

•Sørg for at se, hvis skærmbilledet lint er tilstoppet, bemærker du, at dit tøj ikke tørring godt nok. Hvis dette ikke løser dit problem, skal du kontrollere hvis udstødning vent også er tilstoppet med fnug. Det samme med ydersiden udstødning hætte. Hvis du ikke føler luftbevægelse, når du lægger din hånd nedenunder udstødning hood, rense udstødningssystemer for alle fnug. Hvis du har en blæst sikring eller afbryderknappen er ' sprunget ud ', vil der også forårsage din tørretumbler tromlen til at dreje, men ikke blæse varme på dit tøj. Endelig skal du kontrollere, at du ikke har valgt "luft tørre" cyklus.

•Sørg for at se, hvis netledningen er tilsluttet hvis din tørretumbler ikke vil køre. Sørg for, også, at der ikke er en blæst sikring eller effektafbryderen er ikke udløst. Tørretumbler døren har fast lukket i rækkefølge for tørretumbleren til at køre, så tjek, at også. Sikre, at du trykker på knappen "start" fast i mindst et sekund og at en cyklus er valgt at starte tørretumbleren.

•Rengør lint skærmen hvis du finde lint på din belastning af vasketøj. Hvis dette ikke løser dit problem, Sørg for at du sortering din belastninger korrekt, med "lint givere" (chenille, håndklæder) og "lint takers" (syntetiske, fløjlsbukser) i separate byrder. Lint vil transporteres til skærmbilledet lint lettere, hvis du tør mindre belastninger. Overtørring kan også forårsage statisk elektricitet, som tiltrækker lint.

•Tør mindre belastninger, der kan ryste frit hvis du opdager, at dine varer faldende. Sørg for at tjekke producentens pleje etiket altid på alle dit tøj, så du ikke overdry din beklædningsgenstande. Sørg for at matche den tørretumbler indstilling til den særlige belastning du tørring.

•Tag din belastning af vasketøj fra tørretumbleren straks at undgå rynker. Større belastninger kan også forårsage flere rynker, fordi tøjet ikke tumler frit. Overtørring kan også forårsage flere rynker.

•Ventilate området hvor din tørretumbler er placeret hvis du har maling, farvning eller lakering på dette område. Dette vil bidrage til at undgå lugt i dit tøj, da det går gennem tørretumbleren. Når din tørretumbler er nyt, kan el-varmelegeme har en lugt. Denne lugt skal være væk efter de første tørretumbler cyklus.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere fabrikantens anbefalinger inden du foretager eventuelle justeringer til din Kenmore Elite elektrisk tørretumbler.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com