Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite HE4 elektrisk tørretumbler

March 9

Kenmore Elite HE4 tørretumbler, som kan købes online, i Sears stormagasiner og i udvalgte hjem reparation eller apparatet butikker, har mange forskellige funktioner, herunder cyklusser for jeans, voluminøse varer og delikate stykker. Andre valgmuligheder omfatter variable tidsbestemte tør cyklusser, temperatursensorer og manuel cyklusser. Kenmore tørretumbler bør arbejde godt for en længere periode med kun standard pleje og vedligeholdelse, men brugere kan lejlighedsvis forekomme problemer med enheden. Hvis dette sker, kan nogle fejlfindingstrin være gavnlige for at løse problemet.

Instruktioner

•Kontroller Kenmore Elite tørretumbler er sluttet til en fungerende stikkontakt hvis det ikke virker. Undersøge sikring eller afbryder og reset som nødvendigt, at bemærke, at tørretumbleren kan kræve to sikringer for at fungere ordentligt.

•Åbn tørretumbleren og omfordele belastningen hvis tøjet er fugtig, når den tør cyklus er fuldført, som tunge belastninger kan forhindre tilfredsstillende tørring. Undgå at vælge en "Fnug" eller "Air tørre" tør mulighed, som disse cyklusser brug ikke varme og kan forlade tøj fugtig.

•Tjek for hårde genstande inde i tørretumbler, som små sten, kuglepenne eller mønter hvis der er en raslende lyd. Tomme lommer før markedsføring beklædning elementer inde i tørretumbleren.

•Rengør lint skærmen før hver anvendelse, hvis tørretumbleren tager lang tid at fuldføre cykler eller er ikke fungerer som forventet.

•Tryk og hold knappen "Start" vises Hvis fejlkode "PF" på displayet for at genstarte tørretumbleren. Kontakt en servicetekniker, hvis en fejlkode med bogstavet "E" vises på displayet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com