Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite Refigerator, der ikke forbliver kolde

October 11

Kenmore mærke køleskabe, herunder Kenmore Elite, tilbyder en række brugervenlige muligheder, såsom en vand filtreringssystem og dispenser, ice maker, Energy Star rating, antimikrobiel beskyttelse, luftfugtighed kontrolleret skuffer og en elektronisk LCD-kontrolpanelet. Købes online og i afdelingen, hjem reparation og apparatet butikker, Kenmore Elite køleskab bør fungere godt under de fleste omstændigheder. Dog kan fejlfindingsproblemer, sådan som hvis køleskabet ikke vil blive koldt, være nyttige i at finde kilden til problemet og hjælpe afgøre en mulig løsning.

Instruktioner

•Kontroller Kenmore Elite køleskab er fast sluttet til en strømforsyning, der er i orden. Nulstille eller erstatte sikring eller afbryder som nødvendigt.

•Tjek for at sikre temperatur kontrol skiven ikke er indstillet til "Off" eller en varm temperatur. Justere temperaturen efter behov.

•Undgå åbner køleskabsdøren ofte, da dette vil lade varm luft ind i køleskabet. Forlade døren lukket i mindst 4 timer i køleskabet til at køle ordentligt.

•Aftør ned døren segl med en ren, fugtig klud til at fjerne overskydende snavs eller snavs, der kan forhindre døren i at lukke fast.

Kortindgangsdør et autoriseret servicecenter, hvis problemet stadig findes.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com