Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite Trio Ice Maker

August 4

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Elite Trio Ice Maker

Kenmore Elite Trio køleskab har en ismaskine i afsnittet fryser i enheden. Hvis der opstår problemer med ismaskinen, vil udføre fejlfinding trin hjælpe identificere, hvad der forårsager problemet. Når problemet er blevet opdaget, kan problemet løst i mange tilfælde ved at udføre fejlfindingsprocessen.

Instruktioner

•Juster temperaturen i fryseren til en koldere indstilling, hvis isen ikke bliver produceret. Hvis fryseren ikke er koldt nok, vil ice ikke blive produceret. Tryk på knappen "Fryser Temp" på kontrolpanelet til at justere temperaturen. Hver gang der trykkes på knappen, ændringer fryser temperatur i en cirkulerende rækkefølgen af 0, -1, -2, -3, -4, -6, 8, 6,5,4,3, 2, 1, 0.

•Kontrollér omkring døren til fryseren hvis isen ikke bliver produceret eller tager lang tid at fryse. Fjerne noget, der blokerer døren lukkes. Hvis enheden blev for nylig installeret, vent 24 timer efter hook-up for den første is produktion.

•Discard de første par partier af isen hvis ismaskinen blev for nylig installeret og isen har en ubehagelig smag eller lugt.

•Throw væk gamle is, der har været gemt for længe, så ismaskinen kan gøre en ny forsyning. Is, der sidder i fryseren i lang tid vil absorbere lugte fra andre elementer i enheden.

•Vælg en større kube størrelse på cube størrelse selector hvis isterninger bliver produceret er for lille. Knappen kube størrelse selector er ved siden af ice maker afbryderen. Tryk på knappen for at ændre størrelser. Indikatorlamperne ovenfor viser den knap hvilke størrelse vil blive gjort.

•Ændr is dispenseren indstilling til at få den ønskede type af is til at dispensere. Tryk på knappen "Dispenser" til at skifte mellem vand, knust is eller kubik is. Displayet vil vise, som vil blive udleveret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com