Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Gas tørretumbler, der ikke er varme

October 18

Gas tørretumblere tilbyder bekvemmeligheden af tørring forskellige typer stof ved hjælp af flere forskellige indstillinger såsom høj-timet og permanente tryk. Hvis din tørretumbler Kenmore ikke er producerer varme, tør dit apparat ikke. De fleste varme problemer er forårsaget af magt problemer relateret til afbrydere og gasforsyning. Et par retningslinjer for fejlfinding kan forbedre varme og dit apparat samlede ydeevne. Inspicere enheden og løse almindelige problemer før du kalder en appliance tekniker.

Instruktioner

•Locate den elektriske panel i kælderen eller elektriske værelse hvis din tørretumbler ikke er opvarmning eller tænde.

•Åbn panelet og tjek afbrydere. Find afbryderknappen din tørretumbler er tilsluttet. Du bør se en etiket, der giver dig besked om hvilken breaker din tørretumbler er tilsluttet. Flytte breaker til "ON" position, hvis det er slukket eller udløst. Kontakte en kvalificeret elektriker, hvis du ikke føler dig tryg, beskæftiger sig med afbrydere.

•Kontrollér ventilen på gassen levering linje. Det er normalt placeret på bagsiden af din tørretumbler. Hvis ventilen er åben, skal du kontakte en kvalificeret tekniker for yderligere fejlfinding og reparation.

•Skub spærreventil håndtere og sørg for det er parallel til gas-røret. Hvis det ikke er parallel med gasledning, er gasforsyningen slukket.

•Køre den tørretumbler i mindst fem minutter, og derefter åbne døren og føler for varme. Hvis du føler varmen, slukke tørretumbleren eller fortsætte med normal brug. Hvis du ikke føler varmen, skal du kontakte en kvalificeret tekniker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com