Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore HE2 Plus skive

December 18

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore HE2 Plus skive

Kenmore er en Sears mærke. Højeffektiv række front loading vaskemaskiner er markeret "Han" og bruge mindre vand til at rense end de klassiske amerikanske vaskemaskiner. Kenmore han maskiner behovet for særlige sæbe pulver kaldet højeffektiv sæbe pulver, som ikke sud helt så meget som mere primitive skive sæbe. HE2 Plus vaskemaskinen bruger 66% mindre vand og 70% mindre energi end en konventionel vaskemaskine.

Instruktioner

•Tjek for eventuelle fejlkoder i den anslåede tid resterende vises. Koden "F20" angiver et vand inlet problem. Tryk på knappen Stop to gange for at afslutte cyklussen og tjekke at vandhaner er slået fuldt ud. Tag et kig på fjorden slanger. Lukker ventilerne og Skru dem. Ser for enhver tilstopning på skærmen og fjerne markeringen.

• "F21" angiver en dræning problem. Tryk på knappen Stop to gange, og tage et kig på drain slangen. Sørg for at det ikke har snoet, frosset eller tilstoppet.

• "SD" på displayet angiver, at maskinen er gået ind i sin sæbevand rutinemæssige. Sæbevand rutinemæssige fjerner overskydende suds, således at klæderne skyl ordentligt. Det er ikke et problem, men kan være en indikation, du har brugt en ikke-højeffektive pulver. Bare lad SD rutine komplet og den dræning vil fortsætte.

•Kontrollér sikker vaskemaskinen er niveau, hvis det bliver støjende eller vibrerer for meget. Bruge nivellering fødderne til at justere niveauet. De skrue og skru for justering. Sørg for shipping bolte blev fjernet fra bagsiden af maskinen, hvis maskinen bliver for støjende. Se afsnittet "Fjernelse transportsystem" i betjeningsvejledningen.

•Sørg for at du bruger han rengøringsmiddel hvis du opdager utætheder. Kontrol at fylde slanger er stram og at drain slangen er sikret til afløbsrør. Kontrollere, at afløb ikke er tilstoppede.

•Kontroller, om belastningen er afbalanceret, hvis vaskemaskinen plejer afløb eller spin – eller hvis vandet forbliver i vaskemaskinen. Omfordele belastningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com