Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore oprejst fryser

June 23

Der er en række problemer, som du kan komme med din Kenmore oprejst fryser. Måske din fryser er for varme eller fugt indsamling på ydersiden. Måske din fryser gør en masse støj eller der er en lugt kommer fra din enhed. Hvad der følger er nogle metoder til at foretage fejlfinding af problemer, du oplever.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore oprejst fryser

•Hvis din fryser synes at være for varmt, først sørge for, at døren lukker tæt. Når du gør det, skal du sikre, at fryseren er niveau at korrekt forsegle døren. Hvis ingen af disse arbejder, rengøre kondensatoren spoler på bagsiden af enheden.

•Hvis din fugt indsamling på ydersiden af enheden, prøv at reducere mængden tid fryser døren er åben. Åbning og lukning af døren meget i fugtige forhold kan forårsage overdreven fugt. Hvis dette ikke løser dit problem, Sørg for segl på døren er stram og at fryseren korrekt udjævnes.

•Hvis støjniveauet i din fryser generer dig, Sørg for, at enheden er hvile jævnt på alle fire hjørner og ikke rører nogen andre overflader, såsom en væg. Hvis du hører, klukkende lyder som kølemiddel passerer gennem rør eller summende af kompressoren som det klikker og slukke, huske på, at disse lyde er normal.

•Hvis din fryser har en dårlig lugt, check for at se, om der er nogen forkælet mad inde. Det næste skridt er at rengøre fryseren. Ren døren pakninger ved hjælp af mild sæbevand. Hvis du har brug at rengøre indersiden af fryseren, slå første og fjerne alle fødevarer. Vask indvendigt med en opløsning af varmt vand og bagepulver. Skyl med varmt vand, når du er færdig. Tør ned med en tør klud.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com