Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore stille Pak skive

September 5

En del af linjen Kenmore Elite Kenmore stille Pak washer er en front-loading vaskemaskine. Når du bruger denne computer i dit hjem, kan der opstå ydeevneproblemer med vaskemaskinen. Du kan foretage fejlfinding af problemerne, som de sker, som kan tillade dig at undgå at kalde en appliance tekniker.

Instruktioner

•Tryk på "pause/annullere" to gange for at stoppe den aktuelle cyklus, når du får en fejlkode. Tag renseren og kontrollere vandtilslutning for kode "FH." Tag stikket ud og kigge efter en dræning knækket eller tilstoppe, hvis du har koden "F02." For andre "F"-koder, skal du vælge "afløb & spin" Hvis der er en masse vand i vaskemaskinen før re at vælge din vask og trykke på "start".

•Skub netledningen at bekræfte det er sikker i stikkontakten, hvis vaskemaskinen har ingen magt eller stopper. Bekræft også, at døren er helt lukket, en cyklus er valgt og knappen "start" blev fast presset.

•Look over bag skive til se hvis inlet vandslange har en knækket i det, der skal være rettede hvis vaskemaskinen ikke vil fylde, skyl eller vask. Andre mulige årsager til dette problem er vandet ikke bliver tændt og en træsko, hvor slangen forbinder til vaskemaskinen. Kontrollere hver enkelt for at finde ud af problemet. Hvis det er en træsko, skal du afbryde slangen og fjerne de partikler forårsager tilstoppe.

•Tjek for en blæst husstand sikring eller hammerens hvis vaskemaskinen stopper. Fjern eventuelle forlængerledning fra vaskemaskinen, fordi der vil forårsage vaskemaskinen til at stoppe.

•Redistribute en omfangsrig indlæse, eller tjekke drain slangen højde hvis vaskemaskinen ikke vil løbe. Slangen må ikke være mere end 96 inches over gulvniveau. Kig på kontrolpanelet for at se, hvis vises koden "SUD", hvilket betyder, at overskydende sæbeskum. SUD kode kræver en ekstra cyklus før afløb.

•Touch kanterne af renseren når det er slukket til at bestemme, hvis det klipper frem og tilbage, som kan forårsage vibrationer lyde i løbet af cyklussen. Hvis det gør løsne benene med en skruenøgle til at justere højden. Andre årsager til støj i en vaskemaskine vask elementer med metal spænder eller knapper og sidder vaskemaskinen på et gulv, der ikke er fast. Et stykke krydsfiner placeret under vaskemaskinen vil stille den støj, der kommer fra overfladen ikke bliver fast.

•Åbn dør i Skive, og lad det åbne når den ikke er i brug, hvis du har lugt i vaskemaskinen. Stram døren segl kan forårsage lugt i vaskemaskinen, hvis døren er ikke åben, så vaskemaskinen til at tørre ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com