Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore tørrestativ, har ingen varme

June 10

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore tørrestativ, har ingen varme

Hvis din Kenmore tørretumbler holder varme, er der flere ting du kan gøre før der kan skrides til ringer apparat reparatør. Du kan udføre et par forholdsvis enkel kontrol ved hjælp af et par værktøjer og din instruktionsbogen. Hvis du opdager, at din tørretumbler har en defekt del, kan du normalt køber dem på en apparat butik eller gennem Sears, forhandler af Kenmore apparater.

Instruktioner

•Sørg for at se Hvis effektafbryderen i dit hjem er blevet udløst. Hvis det har nulstille den. Hvis det blæser en anden gang, kan din tørretumbler har en defekt radiator. De fleste tørretumbler varmelegemer er holdt på plads med et par skruer, som du kan fjerne let. Du kan derefter installere en ny radiator i stedet for det gamle.

•Test jo tørretumbler er termostaten for at sikre, at det fungerer korrekt. Termostaten er ca 1 1/2 inches i størrelse, med to ledninger knyttet til den. Det er normalt under lint fælden, inden linjen vent eller undertiden knyttet til blæseren boliger. Tjek din tørretumbler termostat med et værktøj kaldet en multitester. Afmonterer tørretumbleren og angive en multitester, så det vil læse ohm. Med din tørretumbler ved stuetemperatur, bør multitester læse nul. Hvis det lyder "uendeligt", skal du udskifte termostaten.

•Tag tørretumbleren, åbne kabinettet og kontrollere varmelegemet. Når du har placeret varmelegemet, indstille din multitester til R x 1 modstand skala. Tryk på slutningen af multimeter sonden til den ene ende af elementet. Hvis du modtager en uendelig læsning, din varmelegemet er ikke i orden og du skal udskifte den.

•Udskift den termiske sikring på blæseren boliger dækning, hvis sikringen er åben. Hvis din tørretumbler er overophedet, vil den termiske sikring har blæst åben. Det kan ikke være re-sæt, og så du skal udskifte den.

Tips & advarsler

  • Sørg for at konsultere din instruktionsbog mens de udfører fejlfinding.
  • Hvis du stadig ikke kan finde ud af, hvorfor din tørretumbler vil ikke opvarmes, kan du nødt til at kalde en Kenmore reparatør.
  • For at undgå elektriske stød, Sørg for, at din tørretumbler er unplugged, før du åbner kabinettet eller gøre noget forsøg med en multitester.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com