Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore tørretumbler med ingen magt

February 5

Mange af årsagerne til en tørretumbler, ikke at have power Kenmore stammer fra eksterne forbindelser, og ikke problemer inden for tørretumbleren selv. Dette er gode nyheder, fordi det betyder, at du ikke behøver at være en ekspert om de indre funktioner i en tørretumbler til at opnå en forståelse af, hvad problemet er eller hvordan du løser det. I virkeligheden, er de fleste power-relaterede problemer let afhjælpes.

Instruktioner

•Sørg for at sikre ledningen sidder fast i en tre-strenget stikkontakt. Fordi plug hovederne for Kenmore tørretumblere er større end en plug hoved for en enhed, såsom en CD-afspiller eller telefon oplader, kræver det lidt ekstra indsats til fuldt sæt stikket i stikkontakten.

•Kontrollér dit hjem breaker box. Det er muligt, at et skift har udløst, hvilket betyder, at magt er midlertidigt utilgængelig. Hvis sporskifter ved siden af "Tørretumbler" i boksen breaker er vendt til positionen "Off", skubbe dem tilbage over til "På" position.

•Kontrollér, at tørretumbler døren lukkes fast. Tørretumbleren stadig modtager strøm når tørretumbler døren er åben; tørretumbleren vil dog ikke køre indtil døren er lukket.

•Firmly Tryk på "Skubbe til Start" knappen for at starte den tørretumbler cyklus. Hold knappen i for ca. et halvt sekund til at sørge for tørretumbleren forstår knappen blev trykket.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com