Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Ultra opvaskemaskine, der ikke tørring

August 1

Kenmore Elite Ultra vask opvaskemaskiner kan tager besværet ud af manuel opvask. De omfatter nyttige funktioner, såsom air og opvarmede tørring, og højeffektiv TurboZone rengøring cyklusser for at rense retter. En rolig kontrol pakke holder enhederne tavs under en rengøringscyklussen, og de er også Energy Star-kompatibel. Hvis din opvaskemaskine ikke er tørring så effektivt som du ønsker, et par retningslinjer for fejlfinding kan forbedre samlede ydeevne.

Instruktioner

•Kontroller din Kenmore Ultra opvaskemaskiner tørretumbler indstillinger hvis din plader ikke er tørre helt. Eventuelt ændre tilstanden tørring. Vælg en opvarmet tørring indstilling i stedet for indstillingen lufttørre.

•Læg opvaskemaskinen korrekt hvis retterne ikke tørring som de burde. Sørg for der er plads i mellem retterne, så vandet vil nå de snavsede overflader og de får maksimal varme til effektiv tørring. Undgå stabling eller overlappende. Holde puljen låg, pizza pander og cookies fra spray arm rotation. Indlæse tunge gryder og pander omhyggeligt for at undgå at beskadige indre af dør.

•Åbn opvaskemaskine døren, drej dispenser knop på "Åbn", og derefter løfte det ud. Tilføje skyl støtte ind i åbningen indtil indikatoren point til fulde. Skyl støtte tillader vand at dræne fra opvasken efter den sidste skylning, som forbedrer tørring. Den holder også droplet mærker fra formning på opvasken.

•Rengør op spildt skyl støtte, og derefter placere knop tilbage ind i åbningen. Drej knappen til positionen "Lock". Indsæt en flad skruetrækker ind til centrum på pil og drej for at indstille din dispenser indstilling.

Tips & advarsler

  • Plast ikke tørre særlig godt i en opvaskemaskine og ofte brug for håndklæde tørring.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com