Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore vaskemaskine 600 serien, der ikke Spin

March 20

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore vaskemaskine 600 serien, der ikke Spin

Kenmore 600 serien omfatter en linje af top-loading skiver. Disse skiver er bestemt til beboelsesformål og er omfattet af en et-års garanti, hvis de anvendes til normal husholdningsbrug. Hvis vaskemaskinen undlader at spinde i løbet af spin cyklus, foretage fejlfinding af apparatet før du ringer til tjenesten. Fejlfinding kan også spare udgifterne til et servicekald efter garantien er udløbet.

Instruktioner

•Tag afløbet slange og efterse det for træsko. Fjern træsko med en udrettet bøjle eller blikkenslager 's slange.

•Measure afstanden mellem gulvet og toppen af afløbet slange med et målebånd. Afløbet skal være mindst 39 inches fra gulvet men må ikke overstige 96 inches. Hvis drain slangen ikke falder inden for dette interval, forlænge eller forkorte standrør efter behov. Kalde en blikkenslager, hvis nødvendigt.

•Measure mængden af vaskemiddel omhyggeligt når tilføjelse af vaskemiddel. Overdreven "lavtskummende" kan forhindre skive fra spinning korrekt og at fjerne vandet i karret. Brug mindre opvaskemiddel, hvis vandet ind i vaskemaskinen er meget blød.

• Luk låget på vaskemaskinen. Det vil ikke dreje hvis låget er åbent. Hvis spinning eller agiterer opstår ikke, men andre dele af cyklussen komplet, kan låg sensor mekanisme være defekt. Har låget inspiceres af en servicetekniker.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at omgå låg sensor mekanisme. Gør det kan resultere i personskade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com