Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore vaskemaskine, der ikke vil komme vand ud

January 11

Selv om spin cyklus fylder kun et kort stykke tid, er denne cyklus en vigtig del af vaskemaskines drift. Hvis din Kenmore vaskemaskine ikke er spin som det skal, dit tøj vil fortsat være ekstremt våd. Forsøger at tørre ekstremt våde tøj i en tørretumbler er ikke kun en rodet proposition, men også en langvarig en. Det tager meget længere tid at tørre dryppende våde tøj end det tager for at tørre fugtige tøj.

Instruktioner

•Look på frontpanelet af skive til se, hvis "Ingen Spin" lyset er tændt. Hvis lyset er tændt, tryk på "Spin hastighed" knappen og vælg nogen spin cyklus.

•Balance tøj i vaskemaskinen. En skive, der ikke er afbalanceret vil ikke spin. Hvis der er en masse tøj i vaskemaskinen, eller hvis der er en store, pladskrævende vare inde i apparatet, er ubalance mere tilbøjelige til at forekomme. Fjern nogle af tøjet hvis vaskemaskinen er fuld. I tilfælde af et omfangsrigt emne, åbne vaskemaskinen og sprede varen i det så at det er så selv som du kan gøre det rundt inde i tromlen.

•Tag skive fra forlængerledning (hvis du bruger en) og slutte det direkte til en fungerende stikkontakt. Tilslutte vaskemaskinen gennem forlængerledningen nedsætter mængden af elektricitet vaskemaskinen modtager, som efterfølgende kan forårsage skive at ikke have nok energi til at dreje vandet.

•Flyt vasker væk fra væggen og inspicere drain slangen. Flytte det fra under vaskemaskinen, hvis det er fastgjort under apparatet og erstatte det, hvis det ser ud til at være snoet. En dårlig drain slangen kan ikke tillade vand at flyde igennem, dermed forårsager en ophobning af vand, der resulterer i spin cyklus arbejde ineffektivt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com