Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore vaskemaskine med for mange Suds

October 27

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore vaskemaskine med for mange Suds

Kenmore skiver er tilgængelige i classic, standard effektivitet, og nyere, høj effektivitet, (han) modeller. HAN skiver bruger mindre vand og energi. De bruger højeffektiv teknologi, undertiden endda kun damp for at erstatte ikke øko-venlige, overdreven vand brugen af ældre maskiner. Down-side til han maskiner er, at de har brug for særlig lav suds vaskemiddel, kaldte han vaskemiddel.

Instruktioner

•Kenmore skiver er tilgængelige i classic, standard effektivitet, og nyere, høj effektivitet, (han) modeller. HAN skiver bruger mindre vand og energi. De bruger højeffektiv teknologi, undertiden endda kun damp for at erstatte ikke øko-venlige, overdreven vand brugen af ældre maskiner. Down-side til han maskiner er, at de har brug for særlig lav suds vaskemiddel, kaldte han vaskemiddel.

•Look for betegnelser på vaskemiddel emballage og forsøge at identificere hvis vaskemidlet er han vaskemiddel. Det bør være mærket med en "Han" logo, hvis det er. Identificer din maskine. Igen, der bør være en slags han betegnelse hvis maskinen er en maskine, han. HAN maskiner er frontlæssere.

•Indstil hvis maskinen anvendt det rigtige vaskemiddel. En han maskine skal han vaskemiddel. Ved hjælp af regelmæssig vaskemiddel i en han maskine vil skabe alt for mange sæbeskum. Hvis du brugte regelmæssig vaskemiddel i en han maskine, er årsagen til den overdrevne lavtskummende vaskemiddel. Lad maskinen automatisk køre de-lavtskummende cyklus, hvis der er én og derefter prøve at vask igen med han vaskemiddel. "SD" på displayet angiver, at maskinen er gået i sin de-lavtskummende rutine. De-lavtskummende rutine fjerner overskydende suds, så tøjet skylles ordentligt.

•Brug mindre vaskemiddel hvis du brugte den korrekte type af vaskemiddel til maskinen.

•Følg tøjet fabrikanten mærkning, især hvis du bruger en han maskine--de er mere præcise.

Tips & advarsler

  • Tilføje en spiseskefuld af stof rengøringsmiddel blandet med en pint af vand midten af cyklus for at mindske suds, hvis der er ingen anti-suds rutine.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com