Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore vaskemaskine, når tromlen er Off-Balance

February 25

Flere Kenmore vaskemaskine modeller er specielt designet med en stor kapacitet tromlen og en afbalancering system, der skal hjælpe med at beskytte mod problemer fælles, når vaskemaskinen er overbelastet. Overfyldning tromlen kan dog stadig tvinge tromlen for at blive ubalanceret, hvilket kan føre til øget støj, vibrationer og endda potentielle skader på vaskemaskinen. Fejlfinding en off-balance vaskemaskine tromlen kan hjælpe med at opretholde ordentlig funktion.

Instruktioner

•Look inde i vaskemaskinen ved tromlen for at se, hvis det er off-center. Træk det forsigtigt tilbage ind i midten af maskinen, hvis nødvendigt, eller hvis Kenmore vaskemaskine har en elektronisk display der viser fejlkoden "UE".

•Kontrollér justeringer til fødderne på Kenmore vaskemaskine hvis enheden slingrende, ryster, vibrerende eller dundrende under brug. Stramme eller løsne hvert ben, så at det kommer i fuld kontakt med gulvet.

•Wash store elementer såsom tæpper separat til at forhindre overbelastning, som kan tvinge kurv til at være off-balance.

•Sæt flere små stykker i balje i stedet for en eller to små elementer på én gang, da dette vil medføre balje at flytte off-balance, hvis belastningen størrelse er for lille. Bland vare størrelser sammen og skabe en medium-størrelse vask belastning.

•Afbryd vaskemaskine hvis der er en dunkende lyd. Udrede elementer, der er rullede sammen i vaskemaskinen. Placere elementer løst i baljen og genstarte vaskemaskinen efter at trække kurven ind til centrum igen hvis det er nødvendigt.

• Rengør døren segl med en fugtig klud og kigge efter tegn på skader på sæl, som stykker kan blive fanget mellem seglet og døren når vaskemaskinen er overbelastet. Hvis seal er beskadiget, skal du kontakte Kenmore for en udskiftning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com