Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore vaskemaskine

July 2

Kenmore er et hjem apparat mærke sælges af Sears i hele Nordamerika. Kenmore vaskemaskine linje er populære blandt forbrugerne for at tilbyde både økonomisk og premium produkter for enhver pengepung. Selv de bedste Kenmore Tøjvask skive kan opleve problemer og fejl. Fejlfinding i forbindelse med din skive straks for at hjælpe med at identificere og løse disse problemer, så du kan fortsat nyde friske, rene tøj.

Instruktioner

•Kontrollér, at din vandlinjen fungerer fuldt ud, hvis du bemærker fattige vandtryk og utilstrækkelig skylning i Kenmore vaskemaskine. De fleste boliger har en vigtigste vand slangeventilen. Sørg for, at denne ventil er helt åben. Test vandet output i andre områder af dit hjem. Konsultere din vand utility selskab hvis du bemærke en udbredt mangel på vand output.

• Kontroller at din Kenmore Tøjvask vaskemaskine er tilsluttet en pålidelig strømkilde, hvis skive lukker ned uventet eller vil ikke tænde. Vaskemaskinen skal være tilsluttet direkte til en afsætningsmulighed for den mest pålidelig strømforsyning. Kenmore fraråder bruger en forlængerledning eller tilslutte for mange maskiner til en stikkontakt.

•Undersøg dit hjem 's elektriske panel til at se, hvis en effektafbryder var skiftet, deaktivere power i din vaskerum. Et spejlvendt effektafbryder kan betyde du kører for mange high-powered apparater på én gang.

•Kontrollér, at du er starter op Kenmore vaskemaskine korrekt hvis du ikke kan få det til at slå eller er skuffet over din skive resultater. Slå vandet niveau og temperaturkontrol på venstre side af Kenmore vaskemaskine Kontrolpanel. Vandstanden skal svare med størrelsen af din vaskeri load. Tryk i cyklus selector knop på højre side af Kenmore vaskemaskine panel, at dreje med uret til den passende cyklus type for type af vasketøj, du vask. Træk grebet ud for at påbegynde vask.

•Ændr din Tøjvask vaskemiddel brug hvis du oplever rengøring problemer med ydeevnen eller rester af vaskemiddel i dit tøj. Kenmore antyder flydende produkter til de fleste selv rengøring resultaterne. Undgå overfyldning Tøjvask vaskemiddel dispenser i Kenmore vaskemaskine Tøjvask tromme. Hvis du fortsat oplever en ophobning af vaskemiddel i dit vasketøj, kan vaske-og rengøringsmidler har bygget op inden for kanten af maskinen. Køre en tom Tøjvask cyklus med almindeligt vand til at skylle apparatet grundigt.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af din Kenmore model og købsdato, det kan stadig være omfattet af Sears' garanti. Du kan nå garanti afdelingen på (800) 469-4663 at planlægge en reparation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com