Sådan foretages fejlfinding af en Kitchenaid fryser Ice Maker

April 16

En Kitchenaid fryser ice maker er en vigtig del af fryseren til at have arbejde, især hvis din er en person, der kan lide at underholde gæster og har sammenkomster på dit hjem. Hvis noget går galt med ismaskinen, kan det sætte en dæmper på indsamling. Men du ikke automatisk skal kalde Reparatøren. I virkeligheden, hvis du ved, hvordan du foretager fejlfinding af en Kitchenaid fryser ice maker, kan du godt finde at du forholdsvis nemt kan løse problemet selv.

Instruktioner

•Kontrollér placeringen af håndtaget, der er lige over spanden til hvilken is terninger falder. Når der er en masse af is i spanden, bliver denne håndtaget skubbet. Når det er i positionen "op", er det hovedsageligt slukker ismaskinen. Selv efter du har taget is fra ismaskinen, kan armen undertiden sidde fast. Blot Tryk låseklemmen helt, og der er en god chance fryseren vil begynde at gøre ice igen snart.

•Kontrollér forbindelsen slange på bagsiden af køleskabet. Bag fryseren er der en lille slange, der forbinder fra væggen til fryseren. Det ligner næsten et kabel. Hvis denne plug er klemt eller ikke hooked helt, vandet er i stand til at flyde ind i køleskabet, således ismaskinen laver ikke is. Scoot køleskabet fra væggen, og Kontroller forbindelsen til Sørg for det er stram og ikke spærret.

•Mærk fyldet slange inde i fryseren. Denne slange er placeret lige over ice maker. Ideelt, vandet strømmer fra denne slange i ismaskinen og derefter isen er lavet. Et af de problemer, der undertiden opstår imidlertid, at vandet kan få fast inde i denne slange og fryse. Hvis dette sker, blokerer isen i slangen enhver vand fra at komme.Når følelse slangen, bøje den for at se om det er fleksibelt. Hvis det ikke er, bruge en varm vaskeklud og pak det omkring slangen. Dette vil hjælpe smelte is inde og lad vandet til at flyde frit.

•Kontrollér fryser temperatur dial. Selv om temperaturen for vandet at fryse er 32 grader F, skal en ismaskine have en koldere temperatur end det at hurtigt og effektivt laver is. Kitchenaid ismaskine skal indstilles til et sted omkring 10 grader F. ændre indstillingen temperatur, og tjekke tilbage på ismaskinen i et par timer at se hvis mere is har foretaget.

•Fjern alle is fra isen spand se hvad indersiden af spanden ser ud, hvis isen smager sjovt. Efter et stykke tid, kan belægning inde i spanden erodere. Når dette sker, det bliver blandet ind i isen og gør isen smager mærkeligt. Dette kan løses ved at få en ny isspand til fryseren.

Tips & advarsler

  • Det er altid en god ide at kontrollere strømkablet samt breaker for at sikre, at fryseren er tændt og tilsluttet.
  • Hvis du planlægger at fjerne paneler at se inde i ismaskinen, Husk at afmonterer fryseren først. Ikke gør det, kunne medføre alvorlig skade eller død.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com