Sådan foretages fejlfinding af en KitchenAid opvaskemaskine, der ikke tændt

February 28

KitchenAid opvaskemaskiner er beregnet til montering under tællere i dit køkken, og kræver en dedikeret kredsløb i dit hjems elektriske system. Hvis opvaskemaskinen er unresponsive eller vil ikke tænde, er der flere elementer, som du bør tjekke før du kalder en servicetekniker for at reparere apparatet.

Instruktioner

•Kontroller at døren er smækket sikkert. Door-latch har en indbygget sensor, der registrerer, om døren er åben eller lukket. Hvis døren er åben, vil opvaskemaskinen ikke tænde.

•Kontrollér opvaskemaskine breaker til at bestemme, hvis afbryder er udløst. En rød bar vises ved siden af breaker i panelet service, der angiver, at afbryder er udløst. Hvis afbryder er udløst, drej breaker til positionen "Off", derefter tilbage til "På" position.

•Nulstil opvaskemaskine kontrol bord ved at afbryde strømmen i panelet service. Hvis kontrol bord har låst op, opvaskemaskinen vil blive unresponsive og vil ikke fungere. For at nulstille opvaskemaskinen, slå breaker fra i panelet service. Vent i 30 sekunder, derefter returnere breaker til "På" position.

•Undersøg magt forbindelser i terminal blok. At få adgang til terminalklemmerne, slukke opvaskemaskine breaker, så fjern skruerne at sikre den nederste panel til opvaskemaskinen. Fjerne panelet, derefter finde klemmerække cover, beliggende på højre side af undersiden af opvaskemaskinen. Fjern skruen sikring dækslet og Fjern dækslet. Sikre, at de sorte ledninger er sikkert forbundet med en wire møtrik. Sikre, at de hvide ledninger er sikkert forbundet med en wire møtrik. Sikre at den nøgne eller grønne ledning er sluttet korrekt til jordforbindelse skruen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com