Sådan foretages fejlfinding af en KitchenAid opvaskemaskine ikke rindende vand

December 8

Sådan foretages fejlfinding af en KitchenAid opvaskemaskine ikke rindende vand

Opvaskemaskiner kan undlade at fylde med vand til en række forskellige årsager, nogle har at gøre med installation og ordentlig forbindelser og andre har at gøre med driften og behov for vedligeholdelse. I fejlfinding KitchenAid opvaskemaskiner bør du fjerne de enkleste og mest almindelige forklaringer først. Med udsigt over noget simpelt kan rejse en fail safe i opvaskemaskinen. KitchenAid har foregrebet disse forekomster og omfatter en fejlfindingsvejledning i sin installation materialer såvel som i ejerens manualer, der også kan opnås adgang til online.

Instruktioner

•Tryk på i på døren indtil du høre og føle det låsen. Opvaskemaskinen vil ikke fylde med vand, når døren ikke er korrekt smækket. Check for at bekræfte, at ingen retter, overdimensionerede elementer eller redskaber forhindrer korrekt lukning.

•Vælg en bestemt vaske cyklus og tryk på knappen eller drej drejeknappen til den linje, der markerer begyndelsen af cyklussen. Opvaskemaskinen vil ikke fylde med vand, hvis du prøver og starte den midt i cyklus.

• Bekræft, at vandet er tændt på levering ventil bag opvaskemaskinen eller under vasken støder op til opvaskemaskinen.

•Skub ud og fjerne bunden rack og sæt den til side. Nå ind i opvaskemaskinen på nederste venstre eller højre side panel og inspicere vand inlet hul for at sikre det ikke er blokeret eller korroderede. Fjerne snavs eller korrosion, som du finder.

•Løsn mini bryllup kage-formet for meget beskyttelse float nær døråbningen på gulvet i opvaskemaskine hulrum. Sørg for at det ikke bliver tilstoppet eller tæret. Rense det ud inden batteriet isættes igen.

•Look til overskydende sæbe skum eller klumper af vaskemiddel i godt af opvaskemaskinen. Den forkerte vaskemiddel (gerne flydende opvaskemiddel) eller for meget af et rengøringsmiddel kan forårsage opvaskemaskine ikke fylde ordentligt med vand. Kontroller, at du har udskiftet skyl støtte dispenser cap stramt. Brug tørre håndklæder til at opsuge eventuelle resterende vand og sæbevand og kører vaskemaskinen igen bruge ingen vaskemiddel.

•Kontrollér, at den elektriske strøm leveret til opvaskemaskinen er ikke blevet afbrudt; vandpumpe kræver elektricitet til at drive.

• Bekræft, at du har korrekt vand vandstrømmen hooked op til opvaskemaskine indtag ventil. Give en vandforsyning rør giver 20 til 120 psi af vandtryk i opvaskemaskinen fast på 120 grader F., formidles via 3/8-tommer kobber rør eller fleksible braid vand slange.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com