Sådan foretages fejlfinding af en komfort-Aire ovn

September 2

Sådan foretages fejlfinding af en komfort-Aire ovn

Comfort-Aire furnace systemet bruger elektriske varmeflader varme luft for at holde dit hjem komfortabel i den koldeste vintre. En yderligere frynsegode er, at mange af de nyere komfort-Aire systemer samtidigt varme vand. Men selv den mest vellavet furnace system kan lejlighedsvis funktionsfejl eller opdeling. Lær, hvordan fejlfinding af komfort-Aire system for at løse disse problemer og holde din home toasty.

Instruktioner

•Aftør ned komfort-Aire ovnen ventilation griller, fundet på sider af apparatet, hvis du finder varmeren output faldende. Brug en fugtig klud og tør grundigt for at fjerne snavs, snavs og støv, der kan få fanget som enheden blæser ud af luften. Disse kan blokere for en eller flere af ventilationskanaler, begrænse den opvarmede luft output. Udvis forsigtighed hvis aftørring en kørende ovn, som overfladen områder kan være varm eller hot at røre.

•Kontrollér, at ovnen er tilsluttet direkte til en pålidelig strømkilde og ikke en forlængelse ledning hvis du bemærker lav varme ydeevne eller hvis ovnen lukkes uventet. Overbelastning et outlet med ekstra høj-drevne enheder er også modet, som ovnen har brug for fuld kraft til at køre godt.

•Undersøg ovnens gummi spuling hvis din komfort-Aire modellen bruger en separat kedlen tilsluttes til boksen varme. Et revnede eller knækkede rør kan forårsage alvorlige tab i varme og dårlige resultater. Erstatte enhver spuling efter behov, henviser til din specifikke model brugervejledning til at finde den relevante varenumre.

•Kontrollér, at området indtag er fri for kolde kladder, da dette tvinger ovnen til at arbejde hårdere. De fleste komfort-Aire ovn systemer trækker luft fra en indtagelse ventil, som bør være orienteret mod et afskærmet område snarere end et område i nærheden af en dør, vindue eller dårligt isoleret væg.

•Rengør indtag ventilen hvis du bemærker højlydt brummen eller støj fra ovnen. Dette kan indikere, at ventilen har blive tilstoppet, forårsager de interne mekanismer til spin på en lavere volumen af luft, som kan øge stress til systemet. Brug en fugtig klud og tørre ren, være omhyggelig med ikke at skubbe snavs dybere ind i ventilen.

Tips & advarsler

  • Ikke at rengøre din ovn luftfilter fra støv og snavs kan udgøre en betydelig brandfare.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com